19
Mayıs
2024
Pazar
MAGAZİN

Nilüfer son noktayı koydu

Nilüfer, arasının açık olduğu Kayahan konusunda son noktayı koydu: Şu dakikadan sonra Kayahan dünya çapında şarkı yapsa da konuşmam 

Pop müziğin güçlü sesi Nilüfer, Habertürk’te konuk olduğu ’Saba Tümer’le Bu Gece’programında çarpıcı açıklamalarda bulundu:

* Kayahan ile kopma noktam Erol Köse ile yaptığım albüm sırasında olan bir anlaşmazlık. Kayahan Bey’in “Olur mu, olur” şarkısına klip çekilmesini istemesi benim de arada kalmam. Ondan sonra işin bütün faturası bana çıktı. Beni arayıp, “Bundan sonra sana şarkı vermeyeceğim, haberin olsun” dedi.

* 3 gün sonra öyle bir röportajı yayınlandı ki, sanki ben bir sürü hiti olan şarkıcı değilim. Bütün şarkılarımı o seçiyor, bana aranjörler buluyor, hatta şarkı söyletiyor. Ondan sonra benim konuşacak hiçbir şeyim kalmamıştı. Mahkeme benim aleyhime karar vermiş ben de “Okumayacağım” diyorum, bütün mesele burada. 

* Artık benim seyircim de Kayahan istemiyor. Öyle düşünenler azınlıktadır. Geçenlerde Kayahan gazeteye konuşmuş, “Nilüfer Hanım özür dileyecek, gazeteye ilan verecek...” Ne boyutta bir ilan istiyor?

* Şu dakikadan sonra beni kesseler de olmaz. Kayahan, bundan sonra şarkının dünya çapındasını yapsa bile boş.

Vatan
Yayın Tarihi : 21 Temmuz 2008 Pazartesi 18:20:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?