22
Mayıs
2024
Çarşamba
MAGAZİN

Nişanlanıyorlar

Ebru Gündeş ile Popstar Alaturka’nın yapımcı ve sunucusu Osmantan Erkır arasındaki aşk sürpriz gelişmelerle devam ediyor. 1.5 aydır birlikte olan Gündeş ve Erkır’ın evliliğe ilk adımı atarak nişan yüzüğü takacakları konuşuluyor.

Kulaktan kulağa fısıldanan iddiaya göre, ikili, bu hafta içinde Gündeş’in Ulus’taki evinde yapılacak bir törenle nişanlanacak. Sevgilisini bir süredir dargın olduğu annesiyle tanıştıracak olan sanatçı, hafta içi gerçekleşecek bu buluşmada nişan yüzüğü takacak. Aile arasında yapılacak olan nişan töreninin ardından da çiftin, Kasım ayı sonlarında nikah masasına oturacağı söyleniyor.

4 yıl önce avukat Ömer Durak’la evinde kıyılan nikahla dünyaevine giren Gündeş’in bu kez görkemli bir düğün yapmak istediği ve bunun için de çok titiz davrandığı söyleniyor. Bir süre önce modacısı Nur Yerlitaş’a gelinlik siparişi veren ünlü şarkıcı sık sık provaya gidiyor.

VATAN
Yayın Tarihi : 15 Ekim 2007 Pazartesi 19:13:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ebru gündeş hayranı= IP: 88.248.248.xxx Tarih : 4.02.2009 20:14:03

ebru gündeşle osmantan erkır çok yakışıyorlar keşke ayrılmasalardı onlar en uyumlu en alakalı çiftler.. ebru çok güzelsiiin seni seven kalbı harcama osmantan senı çook sevioo sende onu bu belllliiiii