28
Mayıs
2024
Salı
MAGAZİN

Nükhet Duru'nun zor anları

Nükhet Duru: “Bizim çocuklarımız oldukları için bu bedeli ödemeleri çok ağır değil mi”

Şenay Düdek ve Müge Anlı’nın sunduğu Kanal D ekranlarında yayınlanan “Dobra Dobra”ya bugün (25.12.2006) Nükhet Duru, Gökben ve Erkan Özerman konuk oldular.

Oğlunun uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınmasıyla hayatının en zor günlerini yaşadığını belirten Nükhet Duru, polisin gösterdiği hassasiyet nedeniyle sevindiğini, ancak oğlunun isminin basına yansımasından dolayı yaşamlarının alt üst olduğunun söyledi. Bu olaydan etkilenmemesi için babasının oğlunu Avustralya’ya göndermek istediğini de belirten ünlü sanatçı yaşadığı duygu ve düşünceleri şu sözlerle dile getirdi: “ Hayatım boyunca çocuğumun okuldaki ilk gününe gidemedim. Yüzü tanınmasın diye ‘Anne gelme’ dedi. Diploma törenine gidemedim. Bir günden bir güne, Cem’in resmi gazete de çıkmadı. “Bugüne kadar sana hiç yanlış yapmadım anne, ödülü bu muydu” diyor. Yağmur’dan dolayı hırpalıyorlar diye Türkan Şoray için üzülürdüm. ‘Yağmur Ablanın başına gelenler benim başıma gelmeyecek anne’ demişti. 50 tane çocuğun annesi babası açıklansın demiyorum ama bizim çocuğumuz olmalarından dolayı bu bedeli ödemeleri çok ağır değil mi”

Olaydan haberi olur olmaz, oğlunu tahlile götürdüğünü ve temiz çıktığını ancak bununla da yetinmeyerek daha fazla numune alarak ABD’ye tahlile gönderdiğini söyleyen ünlü sanatçı “İnşallah onun da temiz testi geldiğinde sizinle paylaşacağım” diyerek sözlerini noktaladı.
kelebek
Yayın Tarihi : 25 Aralık 2006 Pazartesi 16:00:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?