26
Mayıs
2024
Pazar
MAGAZİN

O erkeğin paçasını öperim

Süperstar ’dan ilginç sözler: “Hayata unisex bakıyorum.. İletişim ve seks beyinde olmalıdır.. Bir dönem feministler hayranımdı. Sapına kadar kadınım.. Kadın olmak çok güzel bi şey..”

Süperstar Ajda Pekkan, CNN Türk’te yayınlanan ’Saba Tümer’le Bu Gece’ programına konuk oldu. Ajda Pekkan

Pekkan çok samimi itiraflarda bulunduğu programda çocukluğundan bugüne kadar yaşadıkları ve özel hayatıyla ilgili pek çok konuda ilginç açıklamalarda bulundu:

* Aşk her insan için çok önemli bir beslenmedir. Benim salt bir kadın arkadaşım yok. Erkek çocuğuyla kadın arasında gidip gelmişim. Hayata unisex bakıyorum. Benim beynimin ötesine geçsin bir erkek, onun paçasını öperim.

* Sevgi de ruh da beyinde olmalıdır. Her şey beyinde başlayıp biter. İletişim ve seks beyinde olmalıdır.

* İçimdeki Ajdalar beni yoruyor. S eyahatlere beynimdeki valizlerle gidiyorum. Havalar bozunca kendimi İstanbul’da buluyorum.

* Ben sevilmeyi çok seviyorum. Asla arkamdan lanet kadın dedirtmeyi istemem.

* İnsanlar kendilerini yaptıklarıyla değersizleştirirler.

* Mutfakla aram yok, yemek yapmam. Üstüme kokacak diye mutfağa girmem. Ama anne yemeklerini çok severim. Haftada 6 km. yürümeye çalışıyorum. Fit kalmak için çiğ yemek yiyorum. Bazen personel yemeği (kuru fasulye pilav) yiyorum.

* Okulda okuyan bir kızken bir anda kendimi gazinolarda buldum. O kadar uç noktalar ki. Zeki Müren’le çalışarak Türkçe’mi düzelttim.

* Kıyafete deli gibi paralar harcıyordum, şimdi öyle değilim hatta şalvar giyip pazara bile gittim. Markaya illet oluyorum artık.

* İçim ağlarken güldüğüm durumlar çoğunlukta oldu. Çocukluğum mutsuz geçti. Mutluluğu kendimde ve işimde aradım. Herkes her şeyi vermiyor. Almayı biliyorsan sen oluyorsun. Bugüne kadar borç alınmış sevgiler yaşadım.

* Bir dönem feministler hayranımdı. Sapına kadar kadınım kadın olmak çok güzel bir şey. İnsanı güzel yapan zekasıdır. Dişilik farklı bir şey. İnsanın içinde olur. Ya öylesindir ya değilsindir.

* Bir gün meşhur olmak istemem dedim ama en öndeyim. Daha doğrusu en öne itildim.

* Favori dizim Aşk-ı Memnu. Konusunu ve bütün kahramanları çok seviyorum

Özlem Ülkü - Vatan
Yayın Tarihi : 21 Eylül 2009 Pazartesi 11:29:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?