22
Mayıs
2024
Çarşamba
MAGAZİN

O modacıyı tanımıyorum

Altı yıl önce Akmerkez'de yapılan kişiye özel defilenin modacı Hüseyin Küçük tarafından yeniden gündeme getirilmesi ünlü mankenleri ve ajans sahibi Neşe Erberk'i kızdırdı. Çağla Şıkel, "Bu açıklamaları yapan kişiyi tanımıyorum" dedi.


Altı yıl önce Akmerkez'de yapılan, Çağla Şıkel, Yeşim Palandüz ve Şennur Şafak'ın çıktığı kişiye özel defilenin baş kahramanı olduğu söylenen modacı Hüseyin Küçük'ün açıklamaları, küllenen bir konuyu yeniden alevlendirdi. Küçük'ün, "Defile boyunca mankenler önümüzden bikinili ile yürüdüler. Orada gözler konuştu. Göz zevkimizi doyurduk" demesi ünlü mankenleri kızdırdı. Küçük'ün özellikle Çağla Şikel hakkındaki, "Çağla bu olayı basına anlattı. Zengin erkekleri peşine düşürmek istemiş olabilir" sözleri ortalığı daha karıştırdı.

Çağla Şıkel: Ben o kişiyi hiç tanımıyorum, görmedim. Madem ben profesyonel değilim, şimdi kendisi durduk yere bu konuyu açtı. Madem öyle o zaman niye sustu... Ben söyleyeceğimi o dönem söylemiştim. Benim için kapanmış bir konu. Bir daha bu konu hakkında konuşmayacağım.
Foto galeri - Çağla Şıkel fotoğrafları için tıklayınız...

Yeşim Palandüz: 6 yıl önce yapılmış bir şeyin yeniden gündeme getirilmesi bence reklam... İnsanlar prim yapmak istiyor. Altı yıl önce izahı yapılmış, söylenen söylenmiş, bitmiş, gitmiş. Şimdilik mahkemeye vermeyi düşünmüyorum ama gerekirse de veririm.
Foto galeri - Yeşim Palandüz fotoğrafları için tıklayınız...

Neşe Erberk: İki yıl önce model ajansı yönetimini ağabeyim Cengiz Erberk'e devrederek, kendimi tamamen eğitim sektöründe marka olma kavramına kanalize ettim. İki yıldan bu yana da mankenlik ve ajans ile ilgili konularda röportaj vermemekle birlikte, çocuk, eğitim ve sosyal sorumluluk projeleri gibi seçilmiş konularla gündemde yer almak arzusundayım. Vermek istediğim mesajların dışında basında yer almak istemiyorum. Örneğin Akmerkez defilesi gibi... Bu anlamda özen göstermenizi rica ediyorum.

Kelebek
Yayın Tarihi : 4 Ağustos 2007 Cumartesi 08:43:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?