15
Mayıs
2024
Çarşamba
MAGAZİN

Oğlum iki kiloyu aştı

BİR dönemin ünlü snucusu Özlem Yıldız, geçtiğimiz eylül ayında 6.5 aylık hamileyken erken doğum yapmıştı. 1 kilo 600 gram ağırlığında doğan ve hayati tehlikesi olmayan oğlunu yaklaşık bir aydır kucağına alamayan Yıldız, bebeğini kucağına alacağı günü iple çekiyor.

Oğlunun sağlık durumunun iyi olduğunu, iki kiloyu aştığını, boyunun da uzadığını belirten Yıldız, "Allah'a şükür her şey yolunda, bebeğim de çok iyi... Çok büyüdü. Çok yakışıklı bir delikanlı. Sizin vasıtanızla dua eden herkese çok teşekkür ederim" dedi.

Zamanının çoğunu Amerikan Hastanesi'nde oğlunun yanında geçirdiğini belirten Özlem Yıldız, konuşmasına şöyle devam etti: "Oğlumun adını Demir koyduk. O, demir gibi sağlam, güçlü bir erkek olacak. İki ya da üç hafta sonra taburcu edilecek. Onu kucağıma alacağım günü iple çekiyorum. Çünkü onu doyasıya koklamak istiyorum. Şu an anne sütüyle besleniyor ve iştahı da yerinde. Oğlumu medyadan saklamak gibi bir derdimiz yok. Ama kimseye de özel fotoğraf, görüntü, röportaj vermeyeceğiz. Sokakta dolaşacağımız zaman görüp çeken, çeker. Buna engel olamayız."

Kelebek
Yayın Tarihi : 9 Ekim 2007 Salı 08:47:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?