28
Mayıs
2024
Salı
MAGAZİN

Okan'ın Berrak kaçamağı

Sunucu Okan Bayülgen Faslı sevgilisini ülkesine gönderdikten sonra sunucu Berrak Tüzünataç'la yakalandı. Bir süredir mekânlardan ayrı ayrı çıkan çift, ilk kez Dolmabahçe'de birlikte görüntülendikten sonra Ritz Otel'e gitti.

Berrak kaçamak
Şovmen Okan Bayülgen, bir süredir aynı mekanlardan ayrı ayrı çıktığı Berrak Tüzünataç'la objektiflere yakalandı. İkili ilk kez Dolmabahçe'de birlikte görüntülendi.

Son günlerde manken oyuncu Berrak Tüzünataç ile adı anılan ve beraber gittikleri mekanlardan gazetecileri atlatmak için ayrı ayrı çıkan ikili geçtiğimiz gece Dolmabahçe'de fotoğraflara yakalandı. Okan Bayülgen ve Berrak Tüzünataç, başbaşa Anadolu yakasında bir restoranda akşam yemeğine giderken araçlarını Dolmabahçe'deki çay bahçesinin otoparkına bırakıp tekneyle karşı kıyıya geçmişti. İkili bu sırada gazetecilere görünmemeyi başarırken yemekte bulundukları saatlerde gazeteciler otoparkta duran şovmenin aracını fark etti. Gecenin ilerleyen saatlerinde yemekten dönen çift, araçlarının başında bekleyen gazetecilerin patlattıkları flaşlar üzerine yan yana çekilmekten kaçamadı. Flaşların patlamasıyla bir anda paniğe kapılan Tüzünataç'ı, Okan Bayülgen "arabaya bin" diye uyardı. İkili daha sonra Ritz Carton Oteli'ne giderek geceyi sonlandırdı.
Sabah
Yayın Tarihi : 20 Ağustos 2006 Pazar 07:00:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?