22
Mayıs
2024
Çarşamba
MAGAZİN

'Oktay da kimmiş'

Ağır ağabey rolleriyle karşımıza çıkan Oktay Kaynarca, bu işe çok kızacak! Serdar Ortaç, Kaynarca hakkında neden ağır konuştu?

İddialara göre; Serdar Ortaç, ünlü oyuncu için eleştiri dolu sözler sarf etti. Yeni sezon için kendisine bir televizyon programı teklifi götürülen Serdar, formatın değiştirilmesini istedi.

BİREBİR AYNI

Çünkü format Oktay Kaynarca'nın geçtiğimiz yıllarda yaptığı yarışma programı 'Anlat Bakalım' ile büyük benzerlikler taşıyordu. Ünlü şarkıcı, formatın değiştirilmesini neden istediğine ise "Bu programın aynısını Oktay Kaynarca yaptı ve tutmadı. Hem Oktay da kim! Ben kendime 'Oktay Kaynarca'yı taklit ediyor' dedirtmem" sözleriyle açıklık getirdi.

YENİ ALBÜM

Bu arada Serdar Ortaç, yeni albümünün hazırlıkları için önümüzdeki aylarda stüdyoya girmeyi planlıyor. 2008 yazında albümünü piyasaya sürmeyi hedefleyen Serdar, dünyaca ünlü müzisyenlerle çalışacak. Ayrıca Serdar Ortaç, Bengü gibi şarkıcılarla düet yapmak istiyor.

İpler yıllar önce gerilmişti

* İddalara göre; Serdar Ortaç'la Oktay Kaynarca arasında yıllar önce de soğuk rüzgarlar esmişti. Buna neden olarak ise Ebru Gündeş gösterilmişti.

* Ebru'ya aşık olduğu konuşulan Serdar Ortaç, güzel şarkıcının adının Oktay Kaynarca'yla aşk dedikodularına karışmasına çok sinirlenmişti.

VATAN
Yayın Tarihi : 21 Eylül 2007 Cuma 09:04:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?