22
Mayıs
2024
Çarşamba
MAGAZİN

Onan'dan ayrılık iddialarına yanıt

Arzum Onan eşinin Reina'da bir kadınla eğlendiği yolunda çıkan haberler üzerine " O sarışın kadından haberim var.Her zaman böyle şeyler olur. Kadınlar her zaman eşime gelir sevgilerini gösterirler. Beni ve çocuğumuzu sorarlar. Birileri kötü niyetli" dedi.


Örnek çift olarak gösterilen Mehmet Aslantuğ-Arzum Onan'ın evliliklerinin çatırdadığı yolunda çıkan haberlere birinci ağızdan yalanlama geldi.


Evliliklerinde hiç bir zaman sorun olmadığını söyleyen Arzum Onan " Nedense her iki üç senede bir böyle dedikodular çıkartılır. Bunlar tamammen yalan. Belki magazine fazla malzeme olmadığımız için böyle durumlar ortaya çıkıyor olabilir. Bizim aramızda bir sorun yok " dedi.

Bugün medyaya eşinin sarışın bir bayan ile bir Reina'da eğlendiği yolunda çıkan haberleri dikkate almadığını sözlerine ekleyen eski Türkiye güzeli "Her zaman böyle şeyler olur. Eşime sık sık sevenleri gelir ve ayak üstü iki üç dakika sevgilerini iletirler.Beni ve çocuğumuzu sorarlar. Bundan doğal ne olabilir ki. Uzaktan bunu gören kötü niyetli kişiler böyle dedikodular üretiyorlar. Benim şarışın kadından haberim var.O olayda biraz önce anlattığım gibi gelişmiş" dedi.

Hürriyet
Yayın Tarihi : 23 Ağustos 2007 Perşembe 11:45:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Ahmet Er IP: 85.99.223.xxx Tarih : 23.08.2007 13:49:06
Kişilerin özeline girmek ne kadar marifet. İnsanların yanlışlarını ortaya çıkarmak için yarış halinde olmak da çok marifet. Ayıpları örtmek, insana saygı göstermek, yapıcı, onarıcı, saygılı olmak peki ne kadar marifet. Bi bunların evliliği kaldı yıkılmadık.