30
Mayıs
2024
Perşembe
MAGAZİN

'Önemli olan göbek değil şarkılarım'

Kastamonu'nun Taşköprü ilçesinde verdiği konserde hayranlarına unutulmaz biz gece yaşatan minik serçe Sezen Aksu, oynadığı zeybekle beğeni topladı. Konserde göbeği dikkat çeken Sezen Aksu, "Önemli olan nasıl şarkı söylediğindir. Göbek erir" dedi.


Söylediği ve yazdığı parçalarla herkesin beğenisini kazanan minik serçe Sezen Aksu, Uluslararası Taşköprü Kültür ve Sarımsak Festivali'nde konser verdi. Sahneye derin yırtmaçlı ve göğüs dekolteli siyah kıyafet ile çıkan Sezen Aksu, hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. Yaklaşık 20 bin kişinin izlediği konserde minik serçe Aksu, söylediği eski ve yeni parçalar ile sevenlerinin gönlünde taht kurdu. Zaman zaman hayranları ile parçalar söyleyen minik serçe, elbisesinden belli olan göbeği ile dikkat çekti.


Aksu, şarkı söylemesi için aldığı vokalistine göbek konusunda şaka yaptı. Sezen Aksu vokalistine, "Karı koca yemek meraklısı bunlar. Artık göbeğini giydiği kıyafet de gizlemiyor. Önemli olan tabi ki nasıl şarkı söylediğin. Göbek dediğin erir" dedi.
30 Ağustos Zafer Bayramı'nda sahneye çıkan Minik Serçe, Atatürk hakkında da konuşmayı ihmal etmedi.

Aksu, "Batılılarla savaşmış bir lider savaş bittiği anda Türkiye'nin daha ileriye gitmesi için Batı'yı işaret etmiş. İnşallah Atatürk'ün bize ne dediğinin ve bu ülkeyi nereye götürmek istediğinin gerçek anlamda farkına varabiliriz. Ama maalesef Atatürk hayatta değil. Yattığı yerden kalkıp, 'Ben aslında bunu demek istemiştim' diyemediği için onun adına söylenenleri bizim vicdanımız ayıklayacak. Hangisi doğru, hangisi yanlış. Ben de bu ülkenin vicdanına, bu toprağın vicdanına bütün kalbimle inanıyorum" diye konuştu.


Vokalisti şarkı söylediği sırada kostümünü değiştiren ünlü sanatçı, bu sefer sahneye kırmızı bir elbise ile çıktı. Aksu söylediği parçalar kadar yaptığı danslarla da sevenlerinin beğenisini kazandı. Önce göbek atan Aksu, daha sonra zeybek şov yaptı. Sanatçının oynadığı zeybek hayranlarından yoğun alkış aldı. Erkek vokalisti ile de dans eden ve yaklaşık bir buçuk saat sahnede kalan sanatçıya konser sonunda Taşköprü Kaymakamı Ayhan Kartlı ve Belediye Başkanı Mustafa Günay tarafından sarımsak ve plaket hediye edildi.

İHA
Yayın Tarihi : 30 Ağustos 2008 Cumartesi 11:36:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?