22
Mayıs
2024
Çarşamba
MAGAZİN

Özlem'e moral verdi

26 haftalık hamileyken erken doğum yaparak 1 kilo ağırlığında bir erkek çocuk dünyaya getiren Özlem Yıldız'a ilk destek Gülben Ergen'den geldi.


Oğlu Demir'in erken doğum nedeniyle küveze konulmasının ardından üzüntülü günler geçiren Yıldız'a, Ergen telefon açarak moral verdi. Oğlu Atlas'ın doğumuyla birlikte çocuklara olan sevgisini her fırsatta dile getiren Ergen, Özlem'i bu zor günlerin çabuk geçeceğini ama bu arada kendisine dikkat etmesi gerektiğini söyledi.

Aldığı her gram beni mutlu ediyor

Özlem Yıldız ise, yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Bebeğimin nefes aldığı her saniye için Allah’a şükrediyorum. Onun iyi olacağına inanıyorum. Zaten bu yüzden ayaktayım. Beni ayakta tutan onun iyileşeceği düşüncesi. Her gün bebeğimin iyi haberlerini almak istiyorum. Aldığı bir gram bile beni çok mutlu ediyor. O demir gibi bir çocuk olacak inşallah. Boyu ve kilosu normale dönmeye başladı. Bebeğimi artık kucağıma almaya başladım. Herkes bebeğimin erken dünyaya gelmesiyle ilgili bir şeyler söylüyor, uyduruyor. Yok davetlere gitti, yok topuklu ayakkabı giydi diye. Bu insanların 'Fiziği bozulmasın diye erken doğurdu' bile diyebileceklerini düşündüm. Ben bu doğum sonrası her şeye hazırlıklıydım. Hangi anne böyle bir şey düşünebilir ki? İnsanlar illa bir şey söyleyecek." 

Kelebek
Yayın Tarihi : 25 Eylül 2007 Salı 08:39:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?