22
Mayıs
2024
Çarşamba
MAGAZİN

Paf takımındayım

Şovmen ve oyuncu Cem Özer hijyenik bir ürünün tanıtıldığı reklam filmi için ilk kez yönetmen koltuğuna oturdu

Son dönem gelen 10 ayrı dizi ve film senaryosunu beğenmediği için şimdilik yönetmenlik yapacağını anlatan Özer, "Senaryolar içime sinmiyor. İçime sinen projeyi beklemek kadar biraz yönetmenlik biraz yapımcılığa doğru kaydım. Hem oyunculuk nereye kadar, çoluk çocuk aile var. Onlara bir iş güç bırakmak gerek" diye konuştu. Yönetmenlik ve oyunculuk arasında seçim yapamadığını ikisinin de farklı zorlukları olduğunu söyleyen Özer, "Şimdi ufak ufak paf takımında ısınıyorum. İnsanları yönetmek zor değil. Kameranın önünde olmak daha zor bizim ülkemizde. Çünkü başarısızlık hemen oyuncuya mal ediliyor" dedi.

Selülitim yok ki magazin şaklabanı olayım

Cem Özer, Nurgül'ün bir aylığına hem dil öğrenmek hem de oyunculuk konusunda ders almak için Londra'ya gittiği dönemde çıkan ayrılık haberlerini ise yalanladı. Gazetecilerin mikrofon uzatmalarından bıktığını anlatan Cem Özer, "Beni, eşimi ve oğlumu çekmelerinden rahatsız olmuyorum ama manavda bile soru sorduklarında söyleyecek söz bulamıyorum. Sürekli konuşan magazini besleyen tiplerden değiliz. Bizi sürekli he he yapan magazindeki şaklabanlardan ayrı tutun. Keşke onlar gibi yapsam ama beceremiyorum. Neticede şaklabanlar parayı götürüyor ama benim selülitim de yok" sözleriyle herkese verdi veriştirdi.

Nurgül Hollywood'da video filminde oynamaz

Cannes Film Festivali'ne katıldıktan sonra eşi Nurgül Yeşilçay'ın kısmetinin açıldığını söyleyen Cem Özer "Johny Deep ve bir çok starın bağlı olduğu Amerika'nın en büyük ajanslarından teklif geldi. Fatih Akın'ın vasıtasıyla ulamışlar" diye konuştu. Nurgül'e Hollywood'dan üçüncü sınıf filmlerde gözükmesi için çok teklif geldiğini ama reddettiğini sözlerine ekleyen Özer "Nurgül Hollywood'da çok önemli bir yönetmenin ve oyuncunun filminde figürasyon olarak yer alabilir ama video filmlerinde oynayıp da hüsrana uğramanın anlamı yok. Öyle teklifler çok geldi ama elinin tersiyle itti" sözleriyle Hollywood'a giden Türk oyuncuları eleştirdi.

Büşra BOZOK / Kelebek
Yayın Tarihi : 14 Ağustos 2007 Salı 09:19:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?