19
Mayıs
2024
Pazar
MAGAZİN

Paris, ödülleri topladı!

Altın Ahududu Ödülleri’nden Paris Hilton eli boş dönmedi! Hilton “En Kötü Kadın Oyuncu” ve “En Kötü Yardımcı Kadın Oyuncu” dallarında ipi göğüsledi

HER yıl Oscar ödüllerinden bir gün önce verilen ve Hollywood’un en kötülerinin ‘ödüllendirildiği’ Altın Ahududu Ödülleri (Razzie Awards) sahiplerini buldu. Bu yıl Los Angeles’ta 29’uncusu dağıtılan Altın Ahududu’larda Mike Myers’ın oynadığı “The Love Guru” adlı komedi filmi “En Kötü Film” ile “En Kötü Senaryo” ödülüne layık görüldü. Myers, 7 dalda ödüllere aday gösterilen filmdeki rolüyle “En Kötü Erkek Oyuncu” ödülünü de aldı.

27 bin dolar gişe yaptı
PARİS Hilton “The Hottie and The Nottie” filmindeki rolüyle “En Kötü Kadın Oyuncu” seçilirken, “Repo! The Genetic Opera” filmindeki performansıyla da “En Kötü Yardımcı Kadın Oyuncu” kategorisinde de ipi göğüsledi. 2 milyon dolarlık bütçeyle çekilen “The Hottie and The Nottie” filmi gişede sadece 27 bin dolarlık gelir elde etmişti. Myers ve Hilton törene katılmadı.

Affleck kabul etti

“EN Kötü Yönetmen” ödülü ise, “In the Name of the King: A Dungeon Siege Tale,” “1968: Tunnel Rats” ve “Postal” adlı filmleriyle Uwe Boll’a gitti. 1981’den bu yana Hollywood’un en kötülerinin ödüllendirildiği törene ödüle layık görülenlerin büyük çoğunluğu katılmazken, Ben Affleck, Oscar sahibi Halle Berry ve Kim Kardashian gibi oyuncular aldıkları ödülleri kabul etti. Herbiri 4.89 dolar değerinde olan ve plastikten yapılıp altın rengine boyanan Ahududu Ödülleri’nin sahipleri 657 kişinin oylarıyla belirlendi.

Milliyet
Yayın Tarihi : 23 Şubat 2009 Pazartesi 18:24:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?