22
Mayıs
2024
Çarşamba
MAGAZİN

Paris Hilton'a 45 gün hapis

Hilton otellerinin varisi Paris Hilton, şartlı tahliye şartlarına uymadığı gerekçesiyle 45 gün hapse mahkum oldu.

Los Angeles üst mahkeme yargıcı, dün görülen davada 26 yaşındaki Hilton'ı geçici olarak iptal edilmiş ehliyetle araç kullanmaktan 45 gün hapse mahkum etti.

Hilton, duruşmada "ehliyetinin iptal edildiğini bilmediğini" ve "yasalara saygılı olduğunu ve bundan sonra da hep saygılı olacağını, üzgün olduğunu" söyledi. Ancak yargıç, Hilton'un "ehliyetinin geçici olarak iptal edildiğini bilmediğine inanmadığını, polisin bunu kendisine bildirdiğini belirterek "kendisine söylenen her şeyi gözardı etmek istediğini ve sonucu ne olursa olsun araç kullanmak istediğini düşünüyorum" dedi.

Yargıç kararını, "şartlı tahliye kaldırılmıştır, 45 gün hapis" diyerek açıkladı. Yargıç Hilton'un 5 Haziranda cezasını çekmek üzere hapishane yetkililerine teslim olmasını da kararlaştırdı.

Paris Hilton karar üzerine ağlarken, avukatı, müvekkilinin "meşhur olması nedeniyle hedef seçildiğini" ileri sürerek kararı temyiz edeceklerini söyledi.

AA
Yayın Tarihi : 5 Mayıs 2007 Cumartesi 17:52:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
erdal geyikçi(köçek).... IP: 85.98.117.xxx Tarih : 6.05.2007 10:35:21
herşeyin bir bedeli vede cezası vardır ARKADAŞLAR.SY:PARİS HİLTON HANIMDA CEZASININ BEDELİNİ,HAPİSTE YATARAK ÖDEYECEK...!NE OLURSAN OL.MAL,MÜLK,ŞÖHRET,PARA BUNLARIN HİÇ BİRİ ADELETTEN BÜYÜK DEGİLDİR ARKADAŞLAR.....!TÜRKİYE CUMHURİYETİNİN KURUCUSU OLAN.M.KEMAL ATATÜRKÜNDE SÖYLEMİŞ OLDUĞU GİBİ,ADALET MÜLKÜN TEMELİDİR.BENFE TÜRKİYE CUMHURİYETİNİN ADELETİNE GÜVENİYORUM.BİZİM ÜLKEMİZDEDE CESASI OLAN HERKEŞİN CEZASINI ÇEKECEĞİNE İNANIYORUM.SY:PARİS HİLTON HANIM,BİR ÖRNEKTİR"NE OLDUM DEDEMEK LAZIM,NE OLACAM DEMEK LAZIM"ARKADAŞLAR..!SAYGILARIMLA.ERDAL GEYİKÇİ(KÖÇEK)....!