16
Mayıs
2024
Perşembe
MAGAZİN

Paris Hilton’a hapis yolu gözüktü

Savcılar geçtiğimiz Perşembe California eyalet mahkemesi yargıcına başvurarak, ünlü Hilton Otelleri zincirlerinin sınır tanımaz ve çılgın veliahdı Paris Hilton'un dikkatsiz ve içkili araba kullanma suçlarından hapis yatmasını istediler.

26 yaşındaki Hilton'un ehliyetinin geçici olarak iptal edilmesine karşı California caddelerinde araba kullanarak dolaşmasının delil olarak sunulacağı davanın tarihi 17 Nisan olarak belirlendi.

Hilton Otelleri zinciri veliahdı ve 'Basit Hayat' isimli bir televizyon programının da sunucusu olan Paris Hilton ehliyetsiz ve içkili araba kullanma suçlarından 90 gün hapis istemiyle yargılanacak.
Alkollü bir şekilde araba kullandığı için geçtiğimiz Ocak ayında ehliyetini kaptıran Hilton, yaklaşık 5 hafta önce ünlü Hollywood Bulvarında 190 bin dolar değerindeki Bentley marka arabasıyla zikzaklar çizerken polis tarafından tekrar yakalandı.

Ehliyetinin 1 ay önce iptal edilmiş olduğu anlaşılan Hilton'a eyalet savcılığı Paris'i 'ehliyetsiz olduğunun farkında olmasına rağmen araba kullanmak diğer insanların hayatlarını tehlikeye atmak' suçu ile yargılayacak.

ajanslar
Yayın Tarihi : 30 Mart 2007 Cuma 16:23:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?