22
Mayıs
2024
Çarşamba
MAGAZİN

Peçe takmak istiyorum

Amerika'dan sevgilisi Bilge Öztürk'le dönen Tarkan, Afganistanlı hosteslerle fotoğraf çektirdikten sonra "Orada konser vermek istiyorum ama buna güvenlik açısından sıcak bakmıyorum. Yoksa orada peçe takıp, şalvar giyerek dans etmek en büyük arzum" dedi.

New York'tan İstanbul'a gelen Tarkan, Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali'nde gazetecilerin soruları üzerine şunları söyledi: "Son aylarda o kadar çok çalıştık ki neredeyse stüdyodan dışarı çıkamadık. Aslında, albümüm yaza hazırdı. Ama bu yaz çok karışıktı, seçimler de vardı. Onun için tatile kaçmayı tercih ettim. Yeni projelerim de var ama herşey albüme bağlı. Açıkhava konserlerini bu sene Ajda ile açtık. Ben albüm yetişmediği için eski parçalarımla hayranlarımın karşısına çıkmak istemedim. Açıkhava'da bu sene çok iyi sanatçılar var ben de onları izlemeye gidebilirim." 15 senedir müzik sektöründe olduğunu söyleyen Tarkan, "Beraber büyüdük dinleyicimle. O zamanlar 18 yaşındaydım şimdi oldum 35. Ben onları hiçbir zaman kırmadım. Onlar da bana gereken ilgi ve sevgiyi gösterdi" dedi.


Tarkan havalimanında, Afganistan Havayolları hostesleri Saliha Amiri ve Muzhegan Zamari'nin fotoğraf çektirip, imza verdi. Kadınların Afganistanlı olduğunu öğrenen Tarkan, şaşırarak, "Beni tanıyor muydunuz" diye sordu. Hostesler de Türkçe "Evet sizi çok iyi tanıyoruz. Çok meşhursunuz. Biz de sizi çok seviyoruz" yanıtı verdiler. Tarkan, gazetecilerin "Afganistan'da konser vermeyi düşünür müsünüz" sorusuna, Afganistan ve Irak’tan konser teklifi geldiğini belirterek, "Ama oralar zor yerler. Güvenlik sağlanamayabilir. Biz buralarda takılalım. Ama şalvarımı giyip peçemi takıp oralarda dans etmek istiyorum" yanıtını verdi.

Tarkan havalimanı çıkışında hayranlarıyla fotoğraf çektirdi. Bir hayranının Tarkan'la Bilge Öztürk'e “Siz sevgili değil misiniz, yanaşın hele" demesi herkesi güldürdü.

Eray EROLLU/Kelebek
Yayın Tarihi : 8 Ağustos 2007 Çarşamba 16:48:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?