19
Mayıs
2024
Pazar
MAGAZİN

Pınar'ın ihanetini belgeleyeceğim

Umut Elçioğlu’nun izinsiz sattığı villa için Pınar Altuğ’a 500 bin YTL ödemesini ön gören mahkeme kararını Yargıtay bozunca eski çift arasındaki gerginlik arttı. Kararı iki taraf da nasıl karşılamıştı? İlk görüştüğüm Umut Elçioğlu, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Bundan sonra ne olacak?

Şimdi yeniden en başa döndük. Dava bundan sonra Asliye Hukuk Mahkemesi’nde değil Aile Mahkemesi’nde görülmeye başlayacak. Pınar davayı tekrar açacak ve yeniden uğraşacak. Sonuçta parayı alamadı, para şu anda bende. Parayı teminat mektubu şeklinde bankada tutuyordum. Şu sonuçla paramı geri almış oldum. Onun söylediği gibi davayı kazandım durumu yok. Aile Mahkemesi olduğu için evlilik içinde yaşadığım her şeyi delil olarak sunma hakkım da artık var. Bununla ilgili sunacağım şeyler de var zaten

İhanetle ilgili mi?

Tabi ki. Aile mahkemesi olunca iş değişiyor. Aile mahkemesi aileye zarar veren şeyler de önemli. Şimdi iş daha benim lehime dönebilecek bir mahkemeye gitti. Ondan sonrasını hep birlikte göreceğiz.

Bu konuyla ilgili hep susuyordun...

Evet zaten yine konuşmayacağım. Her şeyi mahkemede konuşacağım. .

Pınar bunu hep yalanladı. İhaneti ispatlayan kanıtın var mı?

Belli ki elimde bir şeyler var. Bunu hepiniz mahkemede göreceksiniz. Sonunda haklı olan çıkacaktır ortaya.

PINAR ALTUĞ NE DİYOR?

Umut mahkemede ihaneti delil olarak sunacakmış..

Birincisi elindeki deliller için çok üzgünüm çünkü dosya olduğu gibi gidecek. Yeni delil sunamaz.

İkincisi o deliller alacak davalarında geçerli değildir. Madem elinde böyle bir delil vardı neden para isteyince aklına geldi. Ayrıca boşanma davasını ben açtım. Madem elinde delil vardı boşanma davasını niye o açmadı. Umut’un askerde olması boşanma davasını açmamasına engel değil. O dönem de her hafta sonu İstanbul’daydı. Bir avukata vekalet verip boşanma davası açabilirdi. O benden boşanmadı ben ondan boşandım. Üçüncüsü bir erkek utanmadan kadının parasına el koyar mı?

5 sene sonra ilk kez bu konuyu gündeme getirdi...

Bu zamana kadar niye susuyordu? Üzerinden yıllar geçmiş ben yeni bir hayata başlamışım ayaklarımın üzerinde duruyorum evleniyorum. Şimdi mi aklına böyle bir şey geldi. Madem kusurluydum da beni niye evlilikten kovmamış.

Elinde neyin delili olabilir?

Elinde ne varsa kullanamaz. Yeni belge veremez. Zaten bu davanın ilk aylarında da bundan (ihanet) bahsetmeye çalıştılar. O zaman bir belge çıkartmadı ama bunu (ihaneti) yine söyledi. Ben ödediğim parayı belgeleriyle gösteriyorum. Umut belge gösteremedi. Mahkemeye sunduğu maaş bordrosunda maaşı 400 YTL görünüyor. 400 YTL’ye 400 bin dolarlık ev alınabiliyor mu? Veriyorlarsa ben alırım.

Vatan
Yayın Tarihi : 4 Mart 2008 Salı 17:14:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
seda şaştım IP: 78.163.246.xxx Tarih : 20.09.2008 13:05:41

UMUT ELCİOGLU YAZILARINI OKUTUM İNTERNETTE BİRSÜRÜ YORUMN VAR PINAR,LA İLGİLİ İYİ YADA KÖTÜ ŞEYLER YAŞATIN BUNU CIKIP BASINA ANLATMANN DEDİKOTU YAPMANN NE ANLAMI VAR...PINAR,LA YAŞATIKLARIN SENN ÖZELİN NAMUSUNDUR NEDEN HERKEZE ANLATIYON BENCİL Bİ ADAMSIN VALLA PINAR ALTUG NE YAPTIYSA COK İİİ YAPMIŞŞ HEP ERKEKLER ALTATCAK DEGİL YA