31
Mayıs
2024
Cuma
MAGAZİN

Protestolu gala

Melih Ekener, Cengiz Küçükayvaz, Didem Erol ve Züleyha Karyağdı’nın başrolünü paylaştıkları “Süper Ajan K9”, önceki akşam Cevahir Alışveriş Merkezi’nde gerçekleşen bir galayla vizyona girdi. Çekimleri devam ederken mahkemeye intikal eden öpüşme olaylarıyla medyaya konu olan “Süper Ajan K9”un gala gecesinde, filmi izlemeye gelen yaklaşık 150 kişilik davetli, senaryoyu beğenmediklerini belirtip protesto ederek sinema salonunu terk etti.

‘Şakacıktan dava açtı’

Didem Erol ve Melih Ekener’in arası, başrolünü paylaştıkları “Süper Ajan K9” filmindeki öpüşme sahnesi yüzünden bozulmuştu. Didem Erol’un senaryo gereği rol arkadaşı Melih Ekener’i yanağından öpmesi gerekirken dudaklarından öpmesi ortalığı karıştırdı. Melih Ekener, senaryoda yer almadığı halde kendisini dudaklarından öpen rol arkadaşı Didem Erol’u keyfi hareket etmekle suçlayarak mahkemeye vermişti.
Gala gecesine annesi Nevin Nayır’la katılan Didem Erol, gazetecilerin Melih Ekener’le mahkemelik olma konusunu sorması üzerine, “Melih Bey, bana şakacıktan dava açtı, böyle bir şey yok” diyerek olayı geçiştirmeye çalıştı. Gazetecilerin, “O zaman bu mahkemelik konusu reklam mıydı?” sorusu üzerine Didem Erol, soruya cevap vermeden medya mensuplarının yanından ayrıldı.
Filmin sonunda gazetecilerin tekrar sorularına maruz kalan Erol, “Film, benim bildiğim 2.5 saatti. Filmi değişik yerlerinden kesmişler” dedi. İzleyicilerin filmi beğenmediği konusundaki sorulara ise Didem Erol, “Ben filmi beğendim, ama önemli olan izleyicinin beğenmesi” diye yanıt verdi.

Milliyet
Yayın Tarihi : 26 Eylül 2008 Cuma 11:15:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?