19
Mayıs
2024
Pazar
MAGAZİN

Psikologluk nesi var!

Beren Saat’in “Fatmagül’ün Suçu Ne?” dizisindeki tecavüz sahnesi için psikolog yardımı aldığı iddiasına aynı sahnede oynayan Hülya Avşar tepki gösterdi: Ben bu sahnede diğer roller gibi oynadım. Üstelik öyle yastık filan da yoktu.

Yıllar önce ‘Fatmagülün Suçu Ne’ filminde Aytaç Arman ile beraber başrolü paylaşan Hülya Avşar, aynı filmin televizyon için çekilen versiyonu ile ilgili görüşlerini açıkladı. Avşar, filmde başrolü oynayan Beren Saat’in tecavüz sahnesinden çok etkilendiği ve bu sahnenin çekilmesinden önce psikologlardan destek aldığı iddialarına tepki gösterdi. Avşar kızı “O sahnenin o kadar ağır olduğunu düşünmüyorum. Ben o sahnede hiç zorlanmamıştım. Bizim zamanımızda öyle yastık filan yoktu. Ben hiç yastık kullanmadım.

Psikolojik destek alınacak bir sahne değil. Ben destek almadım” diye konuştu. Beren Saat’i başarılı bulduğunu söyleyen Avşar, “Beren yeni jenerasyonun en başarılı isimlerinin başında geliyor. Gayet yetenekli. Kendisini çok beğeniyorum” dedi. Bu arada Hülya Avşar kızı Zehra Çilingiroğlu ile önceki gün İstinye Park’ta objektiflere takıldı. Anne-kız, Borsa Restaurant’ta yemek yedi. Kızıyla birlikte restorandan ayrılan Avşar’ın son derece neşeli olduğu dikkat çekti.

.
Yayın Tarihi : 8 Eylül 2010 Çarşamba 13:29:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?