22
Mayıs
2024
Çarşamba
MAGAZİN

Rafet El Roman artık Alman vatandaşı

Rafet El Roman, kendisi ve ailesinin yaklaşık 30 yıldır Almanya'da yaşadığını belirterek, yaşadığı vize sorunları nedeniyle, Alman vatandaşlığına geçtiğini açıkladı.

Antalya'da, Kurban Bayramı dolayısıyla sahneye çıkan ünlü sanatçılar, tatilcileri coşturdu.

Kurban Bayramı'nı Antalya'da geçiren tatilciler, bulundukları otellerde ünlü sanatçıların verdiği konserlerle eğlendiler. Antalya'da sahne alan Rafet El Roman, Seda Sayan, Funda Arar, Petek Dinçöz, Özcan Deniz ve İzel, farklı otellerde verdikleri konserlerle tatilcilere hoş dakikalar yaşattılar.

Konserden önce gazetecilerin sorularını yanıtlayan Rafet El Roman, Alman vatandaşlığına geçtiğini açıkladı. Kendisinin ve ailesinin yaklaşık 30 yıldır Almanya'da yaşadığını belirten Rafet El Roman, şunları kaydetti:

"Alman Hükümeti çifte vatandaşlık uygulamasını kaldırarak bize bir tercih yapma zorunluluğu getirdi. Benim de İngiltere'de yaşadığım bir vize sorunu vardı. Konser için gittim, resmen bizi kapı dışarı ettiler. Yurt dışındaki konserler için zamanında vize alamıyordum. Artık Alman vatandaşlığına geçtim ve bu sorunu çözdüm. Şimdi rahatlıkla vize alabiliyorum."

The Marmara Otel'deki "Club Aura"da sahne alan Özcan Deniz de şarkılarıyla sevenlerini coşturdu.

Sanatçı Petek Dinçöz de bayramın üçüncü Manavgat Kızılağaç'da bir otelde sahne aldı.

Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Dinçöz, yeni bir albüm hazırlığında olduğunu belirterek, "Gökhan Tepe, Hakkı Yalçın ve Rober Hatemo'dan şarkı aldım. Güzel bir repertuvar oluşturuyoruz" dedi.
A.A
Yayın Tarihi : 3 Ocak 2007 Çarşamba 14:26:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
serkan IP: 88.244.227.xxx Tarih : 15.11.2007 12:55:08

o bızım gonlumuzun vatandası ne ınsanlar var turk ama vatan satan ne ınsanlar vatan sevdıren rafet gıbı