15
Mayıs
2024
Çarşamba
MAGAZİN

Rock müzikalde lezbiyen kareler

AVEA'nın ana sponsorluğunda Hitt Production tarafından gerçekleşen AVEA Harbiye Açıkhava Konserleri kapsamında önceki gün "Rock Müzikalleri" sahnelendi.

Geçen yıl sahnelenen 'Broadway'den İstanbul'a Müzikaller'in de yaratıcısı olan Nurcan Karaca'nın projesinde Türk rockçılar ve tiyatrocular ilk kez bir müzikal için sahneye çıktı. “Hair'', “Jesus Christ Superstar'', “We Will Rock You'' gibi ünlü rock müzikallerinden derlenen gösteride, Demir Demirkan, Pamela, Ogün Sanlısoy, Hayko Cepkin, Özge Fışkın, Demet Evgar, Ayça Varlıer, Barış Berker, Onur Turhan, Sitare Bilge ve Cenk Yüksel rol aldı.


Rockçılar gösteriyi bohemlerin rock Müzikali Rent ile açtı. Lezbiyen, gay, biseksüel ve transeksüel ilişkilerin de sahneye konulduğu müzikalde Pamela ve Demet Evgar lezbiyen aşıkları canlandırdı.


Gösteri izlemeye gelenler arasında Halil Değer, Güler Yiğit, Şebnem Dönmez, Haldun Dormen ve Sertab Erener de vardı. Sevgilisi Demir Demirkan’a destek veren Erener, geceye korumasıyla katıldı.

 

Milliyet
Yayın Tarihi : 16 Ağustos 2007 Perşembe 07:38:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
merve özçivit IP: 78.179.103.xxx Tarih : 12.09.2008 17:49:45

iğrenç bişi bu ya ,resmen kadınla kadın ;ama erkek ne fark ederki kimliksizliktir bu yaaa... şahsen ben bir metalci olup bu sahneyi hiç ama hiç tasbib etmiyorum. Dicek tek laf wa: İĞREEEEEENÇ...