22
Mayıs
2024
Çarşamba
MAGAZİN

Sağlığımı yitirmek üzereydim

Yaklaşık bir ay önce ayrıldığı sevgilisi Tamer Karadağlı için çarpıcı açıklamalarda bulunan Deniz Uğur, sonunda ortaya çıktı.

Derin nefes alıp, enerji depolamaya çalıştığını belirten Uğur, "Psikolojik ve fiziksel açıdan sağlığımı yitirmek üzereydim. Ama şimdi çok çok iyiyim" dedi. Deniz Uğur, bundan bir ay önce ayrıldığı sevgili Tamer Karadağlı hakkında ilginç açıklamalarda bulunmuş, "Tamer'le ilişkimiz sanıldığı gibi yedi ay önce değil, 2.5 yıl önce başladı. Bu ilişkiyi Arzu Balkan da biliyordu. Kocasını tutabilmek için bile bile hamile kaldı. Arzu'nun hamile olduğunu duyunca Tamer'i sette dövdüm. Bunu nasıl yaparsın diye. Bana, 'Çok, çok sarhoştum. Teksas'ta film çekiminde oldu, beni affet' diye yalvardı" demişti... Bu sözlerinden sonra ortadan kaybolan, telefonlarını kapatıp, sessizliğe gömülen Deniz Uğur, bir ay sonra ortaya çıktı.

Ünlü oyuncu, şunları söyledi: "Ben, böyle sözler söyledim mi, söylemedim mi konusunda hiçbir şey demeyeceğim. Çünkü avukatım artık bu konuda konuşmamı istemiyor. Ben ilahi adalete inanırım. Neler olacağını siz magazin basını da göreceksiniz. Ama şunu söylemek isterim ki magazin demek, can yakmak, can acıtmak demek değildir. Günlerdir bu olayın yatışmasını, bitmesini bekledim. Çok zor günler geçirdim. Psikolojik ve fiziksel açıdan sağlığımı yitirmek üzereydim. Çok şükür toparladım. Artık hiçbir şeyin beni etkilemesine izin vermeyeceğim. Çocuğum, mesleğim için kendimi toparlayacağım. Karşı tarafta ise neler olup bittiği, kimin ne söylediği zerre kadar umurumda değil. Şimdi gelecek dizi film ve sinema filmi projelerinin değerlendireceğim. Bundan sonra kendimi Gaye Sökmen'e emanet ettim. O ne derse, o olacak..."

Kelebek
Yayın Tarihi : 24 Kasım 2007 Cumartesi 09:44:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?