26
Mayıs
2024
Pazar
MAGAZİN

Sahnede 9 farklı kadın oluyor

Sahnede 9 farklı kadını oynuyor

Bir müzikal komedide 9 farklı karakteri canlandıran Sibel Tüzün "İşin en zor kısmı 10 dakikada bir kostüm değiştirmek" dedi
Şarkıcı kimliğiyle tanıdığımız ve her albümünde farklı imajıyla dikkat çeken Sibel Tüzün oyunculuğa iyice ısındı. İlk oyunculuk deneyimini "Çılgın Dersane" filmiyle sinemada yaşayan ünlü şarkıcı şimdi de şansını İstanbul'daki bir tiyatro sahnesinde üstelik müzikal komedide deniyor. Tüzün, Enis Fosforoğlu Tiyatrosu'nun sahnelediği "Seni Seviyorum Mükemmelsin Şimdi Değiş" adlı müzikal komedide Murat Evgin, Barbaros Büyükakkan ve Başay Okay'la birlikte rol alıyor. 12 yıl Broadway'de sahnelenen oyunda, kadın-erkek ilişkisi konu ediliyor. 18 skecin anlatıldığı oyunda 9 farklı karaktere bürünen Tüzün, hiç sahne deneyimi olmamasına rağmen tiyatro duayenlerinden aldığı övgüler yüzünden ağladığını söylüyor.

'MÜZİĞE ARA VERDİM'
Oyunda neredeyse her 10 dakikada bir kostüm değiştirmek zorunda kalan Tüzün "Asıl zor olan kıyafet değiştirir gibi aynı hızla ruh halimi de değiştirmek zorunda olmam. Mesela canlandırdığım son derece kaba, stresli bir kadın var; etrafına bağırıp çağırıyor ama sevgilisinden bir telefon alınca bir anda kadının tüm görünüşü, tavrı değişiyor. Yani aynı karakterin bile ruh halini değiştiriyorum. O yüzden ilk başta biraz korktum" diyor. Oyunculuk nedeniyle müzik çalışmalarına ara verdiğini söyleyen Tüzün "Çok yakın arkadaşımla birlikte caz performanslarımız var. Pop albümünü ise 2010'da çıkarmayı düşünüyorum" diye konuştu.

 

Sabah
Yayın Tarihi : 11 Mayıs 2009 Pazartesi 15:05:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?