22
Mayıs
2024
Çarşamba
MAGAZİN

Sarhoş Prens olay çıkardı

İngiltere'de kraliyetin üçüncü sıradaki varisi Prens Harry'nin, Londra'daki özel bir kulüpte bütün gece içtikten sonra ayrılışı sırasında paparazzilerle kavga edişi ve aşırı alkol yüzünden yere düşmesi İngiliz gazetelerinde geniş yer buldu.

Gazeteler, Prens'in, South Kensington semtindeki, aynı anda sadece 110 çok özel müşterinin kabul edildiği Boujis adlı kulüpte saat 03.00'e kadar eğlendikten sonra kulüpten ayrılışını görüntülemek isteyen gazetecilerle kavga ettiğini ve otomobiline binmeye çalışırken de yere düştüğünü yazdı. İngiliz bulvar basını, 22 yaşındaki Kraliyet Silahlı Kuvvetler mensubu Harry'nin ağabeyi Prens William'ın da aynı saatlerde başka bir kulüpte içmekte olduğunu öne sürdü.

Prens Charles'ın resmi ikametgahı Clerance House'un sözcüsü ise genç Prens'in paparazzilerle kavga ettiği yolundaki iddiaları yalanladı. Sözcü, Prens'in, bir paparazzinin üstüne yürümediğini, görev yapmakta olan bu kişinin üzerine "kaza sonucu düştüğünü" öne sürdü. Sözcü, Prens'in aşırı alkol yüzünden yere düşmesiyle ilgili yorum yapmaktan ise kaçındı.

News of the World gazetesi foto muhabiri Nirach Tanner ise gelecek aylarda Irak cephesinde görev yapmaya başlayacak Prens'in kendisine küfrettiğini ve itip kakmaya çalıştığını söyledi.
aa
Yayın Tarihi : 25 Mart 2007 Pazar 17:14:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?