16
Mayıs
2024
Perşembe
MAGAZİN

Şaşırdım beni herkes tanıyor

Türkiye'ye konser vermek için gelen ve 3 günlük ziyaretinde gösterilen yoğun ilgiden etkilenen Oscar ödüllü ünlü aktör Kevin Costner, "Çok şaşırdım. Beni herkes tanıyormuş" dedi

Ahmet San ve Cüneyt Ortan'ın "Hollywood Starları Türkiye'de" organizasyonu çerçevesinde Türkiye'ye getirilen Oscarlı Hollywood yıldızı Kevin Costner, kendisine gösterilen yoğun ilgiden dolayı şaşkına döndü.

İstanbul'da yaptığı gezinin ardından 29 Ekim'de Çankaya Köşkü'nde düzenlenen resepsiyona katılan ve devlet büyükleriyle tanıştırılan Costner, gittiği her yerde büyük bir ilgiyle karşılandı. Costner, "Ülkenize gelmek bir hayaldi. Cumhuriyet Bayramı'nda burada olmak çok güzel bir duygu. Çok şaşırdım, beni burada herkes tanıyor" dedi. Kevin Costner, 'Modern West' adlı müzik grubu ile önceki akşam Yeşilköy Wow Convention Center'da konser verdi. Intercity Rent A Car ve Philips'in girişimleriyle düzenlenen konserde Costner, 3 bin 700 kişi tarafından izlendi.

SOSYETİK ROCK KONSERİ

100-700 YTL arasındaki fiyatla satışa çıkarılan biletler ilk günden tükenirken, özellikle 500 Euro'luk konaklamalı VIP biletlerin de aynı gün bitmesi, konsere sosyetenin ilgisini ortaya koydu. Geceye iş, sanat ve spor dünyasından bir çok ünlü isim katıldı. Konser öncesi, Kevin Costner'in rol aldığı filmlerden fragmanlar ekrana yansıtıldı. Bilet satışından Tuvana Okuma İstekli Çocuk Eğitim Vakfı'na (TOÇEV) katkıda bulunulacak gecede, tüm izleyicilerin katılabileceği bir de kokteyl verildi.

Ajanslar
Yayın Tarihi : 1 Kasım 2007 Perşembe 04:25:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?