22
Mayıs
2024
Çarşamba
MAGAZİN

Seda affetmedi

Seda Sayan, kendisine günlük ilişkiler yaşayan, cimri bir diyen Atalay Noyaner'i dava ediyor.

İşte ünlü sanatçının avukatları aracılığıyla yaptığı açıklama:

Seda Sayan'a yönelik söylemler tamamen gerçek dışıdır. Ne iddia edildiği gibi Seda Sayan, günlük ilişkiler yaşayan biridir, ne cimri ve maddiyatçıdır ne de kendisine “fırça çekilmesine” izin verecek kadar zayıf bir kişiliktir. Kamuoyu tarafından çok sevilen,saygın, güvenilir, yardımseverliği ve eli açıklığı ile topluma örnek bir sanatçıdır.

Söz konusu gerçek dışı, müvekkilimizin kişilik haklarını ihlal eden, hukuka aykırı bu haber-yazı ile ilgili olarak tarafımızdan derhal yasal süreç başlatılmış ve ilgilileri hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulunulmuştur.

Müvekkilimiz Seda Sayan'ı manevi olarak yıpratmaya yönelik bu ve buna benzer içerikte ayrıca bu yazıyı dayanak göstererek yayımlanacak haber-yazılarla, televizyon programları ile ilgili gerekli yasal girişimler hiçbir ödün verilmeksizin tarafımızdan yerine getirilecektir. Basının kamuoyunu bilgilendirme sosyal sorumluluğu kapsamında verilen haberlerin gerçekliği/doğruluğu en önemli ve öncelikli yayın ilkesidir.

Basın Yayın İlkelerini göz ardı eden SEDA SAYAN’ın kişilik haklarını ihlal eden nitelikte haber-yazı yazılmaması konusunda gerekli duyarlılığı göstereceğinize olan güvenimizle siz basın kuruluşlarını bu konuda bilgilendiririz.

Kelebek
Yayın Tarihi : 24 Eylül 2007 Pazartesi 19:06:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?