22
Mayıs
2024
Çarşamba
MAGAZİN

Seda Sayan'ı yere yatırıp öptü

Sevgilisi Nihat Doğan'dan ayrılan Seda Sayan, önceki gün programının konuğu Müge Anlı'nın ortaya attığı Tamer Karadağlı'yla ilişkisi olduğu iddialarına yanıt verdi.

Gazeteci Müge Anlı'nın, kendisine ulaşan istihbaratı canlı yayın sırasında Seda Sayan'ın kulağına söylerken, hassas mikrofonlardan duyulması ve iddiaların sürmesi üzerine açıklama yapan Seda Sayan, "Ben dünden beri burada burada anlatmaya çalışıyorum.

Kardeşim dediğiniz insanla bile ayrıldığınızı söylediğiniz an, bir sürü yakıştırmalar yapılır. Ama ne zaman ne olacak bunu hiç kimse bilemez. Espri bir yana ama, ben çok sevdiğim bir insandan ayrıldım. Ne benim ne onun ikinci bir insan yüzünden bitmedi. Bizimki inattı.

Ne ona bir laf söyletirim ne de kendime. Şu anda yeni birine hazır değilim, bunu o da çok iyi biliyor, hazır olmadığımı. Kendi kendimi motive ediyorum. Vallahi billahi başka bir şey değil. Yoruldum sadece. İnsan kedisinden ayrılsa üzülüyor. Benim için kesinlikle bitmiştir. Asla dönüşü yok. Dönsek de 15 gün sonra aynısı olacak. Artık suyu çıktı. Bugün bunu tartışmayacağız" dedi.

Hürriyet/Kelebek
Yayın Tarihi : 23 Haziran 2007 Cumartesi 07:41:05
Güncelleme :23 Haziran 2007 Cumartesi 07:45:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
osman küçük IP: 88.235.131.xxx Tarih : 23.06.2007 08:59:05
ayıp be 70 milyon türkiye nin önünde canlı yayında olurmu sizi kınıyorum