25
Mayıs
2024
Cumartesi
MAGAZİN

Semtine gönül almaya gitti

"Recep İvedik" serisinin son filminde Güngörenli olduğunu sık sık vurgulaması üzerine hemşerilikten azledilen Şahan Gökbakar, Güngören Belediye Başkanı Şakir Yücel Karaman'ı ziyaret edip, hemşerilerinin gönlünü aldı.

"Recep İvedik" tiplemesiyle milyonları sinema salonlarına toplayan Şahan Gökbakar'ın tartışmalı komedi tiplemesine hemşerilerinden tepki gelmiş, ilçe belediyesi gençlik meclisi geçtiğimiz aylarda aldığı kararla Recep İvedik'i hemşerilikten azletmişti.

Şahan Gökbakar, Güngören Belediyesi Gençlik Meclisi'nin kırgınlıklarını dile getirmesi üzerine bugün Belediye Başkanı Şakir Yücel Karaman'ı makamında ziyaret etti. Ziyaret sırasında Güngören'i çok sevdiğini vurgulayan Gökbakar, Başkan Karaman'la sık sık şakalaştı.

Ünlü komedyen Güngörenli olması nedeniyle belediyenin başlatmış olduğu "Kan Kardeşliği Kulübü"ne de üye oldu. Böyle anlamlı bir sosyal sorumluluk projesinde yer almaktan büyük onur duyduğunu dile getiren ünlü komedyene, Başkan Karaman lale hediye etti. Ziyareti ile Güngörenlilerin gönlünü alan Gökbakar, daha sonra Belediye Başkanı Karaman ile birlikte Güngörenspor ve Tokatspor'un maçını izlemek için Güngören Stadı'na geldi.

Stada girmeden önce kısa bir açıklama yapan Gökbakar,Diyarbakırspor-Bursaspor karşılaşması sırasında çıkan olayları tasvip etmediğini söyledi. Gökbakar, "Herkes takım tutabilir. Müsabakalar centilmence ve sportmence olmalı" dedi. Açıklamalarının ardından Gökbakar ve Başkan Karaman, stada girerek maçı birlikte izledi.

iha
Yayın Tarihi : 8 Mart 2010 Pazartesi 16:07:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?