15
Mayıs
2024
Çarşamba
MAGAZİN

Senar’’ı ziyaret edin

Sibel Can, geçtiğimiz hafta sonu Kıbrıs Girne’deki Colony Otel’de iki gece üst üste sahneye çıktı. Sahne öncesinde gazetecilerin sorularını yanıtlayan Can, artık albümünün keyfini sürüp ramazan ayında dinleneceğini belirterek geçtiğimiz günlerde, Bodrum’da hasta yatağında Müzeyyen Senar’ı ziyaret ettiğini söyledi.

Can, "Uzun zamandır Müzeyyen Senar’ı görmüyordum. Çok özlemiştim. Onun gözlerine bakarak sevdiği şarkıları söylemek büyük bir mutluluktu. Çok iyi hatırlıyorum, Müzeyyen Senar’dan bir şarkı öğrenmek için ayaklarının dibinde uyurdum" diye konuştu.

Diğer meslektaşlarına da tavsiyede bulunan Sibel Can, "Türk Sanat Müziği’-nin sonu yok ve bu yüzden ustalara saygılı olmak zorundayız. Çünkü böyle sanatçıların bir başka alternatifi yok. Onları her zaman hatırlamalıyız, önlerinde eğilmeliyiz ve saygı duymalıyız. Genç bir sanatçı olarak bütün sanatçı arkadaşlarıma samimi bir şekilde seslenmek istiyorum. Yaşarken Müzeyyen Senar’ı ziyaret edip mutlu etsinler" dedi.

Kapanmayı düşünmüyorum

Geçtiğimiz günlerde bir röportajında türbana olan bakış açısını anlatan Sibel Can, Demet Akalın ve Sezen Aksu’nun türban hakkındaki açıklamalarının ardından şöyle konuştu: "Bu konuya dahil olmak istemem. Herkesin tercihine saygı duyarım. Ben kapanmayı düşünmüyorum çünkü o çok büyük bir sorumluluk. Bunu devam ettirmek lazım. Bir kapanıp bir açılmak olmaz."

Gözde YILMAZ /Kelebek
Yayın Tarihi : 10 Eylül 2007 Pazartesi 18:52:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?