22
Mayıs
2024
Çarşamba
MAGAZİN

'Şenay Akay'ı taciz etmedim'

Manken Şenay Akay'ı taciz ettiği iddia edilen Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı (ATSO) Kemal Özgen, manken Akay'a çirkin cümle kullanmasının söz konusu olmadığını söyledi. 

ATSO Başkanı Kemal Özgen, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bir gazetede yer alan ''Otel lobisinde taciz kavgası'' başlıklı haberin gerçekle ilgisi olmadığını, haberde şahsına yönelik asılsız ve mesnetsiz iddiaların yer aldığını savundu. Haberin tek taraflı olduğunu öne süren Özgen, kendi görüşünün haberde yer almadığını ifade etti. 

Özgen, şunları söyledi: ''18 Aralık'ta İstanbul Conrad Otel'de şirket toplantısı için bulunuyordum. Akşam yemeğinden sonra bir arkadaşımla beraber çıktık. Ben ve arkadaşım merdivenlerden indiğimiz sırada arkadaşım bana 'Kaç numaralı odada kalıyorsun'
diye sordu. Ben de 'Oda numaramı söylemem' dedim. Asansöre doğru yürümeye başladığımız sırada, Şenay hanım arkamızdan bağırmaya başladı. Şenay hanım o gün yaşadığı olayın etkisiyle canı sıkılmış olsa gerek, bağırmaya başladı. Arkadaşımla aramda geçen konuşmayı kendisine söylenmiş olarak algıladı. Bize doğru bağırıyordu. Bunun üzerine ben de kendisine 'Şov yapıyorsunuz' dedim. Olay
tamamen bundan ibaret...'' 

İddia edildiği gibi çirkin cümle kullanmasının söz konusu olmadığını yineleyen Özgen, olay sırasında bir çok tanığı bulunduğunu da belirtti. Özgen, Şenay Akay'ın bir televizyon kanalında yaptığı açıklamada, taciz olayı olmadığını beyan ettiğini de sözlerine ekledi.
AA
Yayın Tarihi : 6 Ocak 2007 Cumartesi 21:41:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?