15
Mayıs
2024
Çarşamba
MAGAZİN

Şenlendirici'yi kızdıran soru

Ünlü klarnet sanatçısı Hüsnü Şenlendirici, "Yaz geldi denizle aranız nasıl?" sorusuna sinirlendi. Soruyu soran muhabiri İstanbul'a davet eden Şenlendirici, "Sen bu yaz bol bol denize girersin" diyerek tepkisini dile getirdi. 

Konser vermek için Samsun'a gelen ünlü klarnet sanatçısı Hüsnü Şenlendirici, Yeşilyurt Alışveriş Merkezi'nde düzenlenen imza törenine katıldı. Ünlü sanatçı Deniz Seki ile yaşadığı ilişkiyle gündemi uzun süre meşgul eden ve zor günler yaşayan Hüsnü Şenlendirici, 'denizle' ilgili sorulan soruya önce şaşırdı, sonra tepki gösterdi. Bir basın mensubunun "Yaz geldi, 'deniz'le aranız nasıl?" sorusuna sinirlenen Şenlendirici, muhabire, "Seni İstanbul'a terfi edelim. Sorulacak başka soru yok mu? Klarnetle sanatla ilgi sorular olsun. Sen bu yaz bol bol denize girersin" dedi. Gazeteci ise, "Siz beni yanlış anladınız, Karadeniz'i sormuştum. Malum yaz geldi. Deniz Seki'yi sormamıştım" diye cevap verdi. 

Haziran ayında sanatçı Ferhat Göçer'le yeni bir program yapabileceklerini dile getiren Şenlendirici, "Dizi, sinema gibi çalışmalar şu an bir kenarda. Müzikle ilgili çalışmalar yapmalıyım. Bu sıralar biraz dağıttık. İnsanın elinde olmayan nedenlerle başka şeyler oluyor. Bu zamana kadar müziğimle, sanatımla bir yerlere geldim. Bundan sonra da böyle olmasını istiyorum" diye konuştu. 

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği imza gününde Şenlendirici, sevenleriyle yakından ilgilendi. Bazı vatandaşlar Şenlendirici'ye, Deniz Seki'yi kastederek, "Oğlum kendini az toparla, bırak onu" şeklinde tavsiyede bulundu. 

Bu arada, alışveriş merkezindeki bir mağazanın görevlileri ile gazeteciler arasında tartışma yaşandı. Mağaza görevlilerinin gazetecilerin görüntü almasını engellemesi üzerine, basın mensupları etkinliği terk ederek tepki gösterdi
iha
Yayın Tarihi : 16 Mayıs 2007 Çarşamba 17:39:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?