22
Mayıs
2024
Çarşamba
MAGAZİN

Sevenleri ölüm ayırmıyor

Arzu Balkan " Sevenleri tabii ki ölüm ayırmıyor. Ölümle ayrılmadık" diyerek, Deniz Uğur'a gönderme yaptı.

Deniz Uğur'la aşk yaşadığı iddia edilen Tamer Karadağlı'dan boşanan Arzu Balkan, son günlerde Uğur'un yaptığı açıklamalara yanıt vermekten kaçındı. Deniz Uğur'un "Sevenleri ancak ölüm ayırır" sözlerinin hatırlatılması üzerine Balkan şunları söyledi: "Boşanalı bir ay oldu. Önümde kocaman güzel günler var. Enerjimi kendi hayatıma ve çocuğuma vermek istiyorum. Sözünü ettiğiniz kişi muhatabım olan bir kişi değil. Ama yine de bir şey söylemek gerekiyorsa sevenleri tabii ki ölüm ayırmıyor. Ölümle ayrılmadık. Birbirimizi çok severek evlendik. Hepiniz bizim nasıl evlendiğimize şahit oldunuz. Hakikaten temeli aşka ve sevgiye dayanıyordu. Köklü bir ilişki yaşadık. Bu mutluluğu hepinizle paylaştık. Evlendiğimiz günü asla unutamam. İnsanlar camlardan sarkıp bize mutluluklar diledi. Kaçınılmazlık oldu ve evliliğimiz sona erdi. Ben asla sevenlerin ölümle ayrılacağını düşünmüyorum. 

Dünyanın bin bir türlü hali var. Bir takım olaylar bizi sevdiklerimizden ayırabiliyor. Bu başıma gelenlerin bir tek benim başıma geldiğini de düşünmüyorum. Sokakta yürürken insanları dinledikçe bunun toplumsal bir sorun haline geldiğini görüyorum. Aldatmak ve aldatılmak. Hatta bir televizyon şirketi böyle bir program yapma teklifinde bulundu. Değerlendirme içerisindeyim. Sıcak bakıyorum" dedi. 

Eminim Tamer de gururlanmıştır 

Deniz Uğur'un 'Yuva yıkan bir kadın değilim' sözlerine de yanıt veren Balkan, "Benim ilişkimi bozma ve evliliğimi durdurma sebebim Tamer'in başka bir ilişkisi olduğunu düşünmemdir" diyerek isim vermekten kaçındı. Uğur'un aynı zamanda 'Tamer'e aşığım' sözlerine ise Balkan, "Ne kadar güzel. Aşık olmak güzel bir şey. Eminimki Tamer Bey çok gururlanmıştır bundan" açıklamasında bulundu. Tamer Karadağlı ile dostluklarının devam ettiğinden söz eden Balkan, 'Yeniden bir birliktelik olabilir mi?' sorularına ise "Her şeyi zaman gösterir. Ama şu anda öyle bir şey söz konusu değil" dedi.




Büşra BOZOK/kelebek
Yayın Tarihi : 27 Mayıs 2007 Pazar 10:22:11
Güncelleme :27 Mayıs 2007 Pazar 14:39:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?