22
Mayıs
2024
Çarşamba
MAGAZİN

Sevgilimi açıklamam

Ünlü oyuncu Tuba Ünsal, Mango’nun sahibinin oğlu Joniton Andic ile aşk yaşadığına dair çıkan haberler hakkında "Bu sefer ilişkim hakkında yorum yapmayacağım. Olabilir de olmayabilir de... Diğer ilişkilerim hakkında çok konuştum ve sonunda üzülen hep ben oldum."

n "Yemin" dizisinde böylesine büyük bir başarı yakalayacağınıza inanıyor muydunuz?

- Kemikleşmiş bir izleyici kitlemiz var. Bu kitlenin üzerine yeni yeni insanlar geliyor. Bu işin bu kadar tutacağını tahmin etmiyordum açıkçası.

n ’Leyla’ karakterine iyice adapte oldunuz mu?

- Dün arkadaşıma aynen şunları söyledim: "Yaklaşık yedi aydır, hayatımda hiç görmediğim Leyla diye bir kadınım. Sevgi ve aşk dolu, özverili bir kadın."

n Birçok yapımda yer almanıza rağmen bu dizideki oyunculuğunuz daha çok ön plana çıktı.

- Bu diziye başladığımdan beri insanlar oyunculuğumu daha çok beğenmeye başladı, çok güzel eleştiriler alıyorum. Zuhal Olcay bir röportajında benim oyunculuğum hakkında övgü dolu açıklamalar yapmış. Fakat bunlar çok fazla yazılıp çizilmiyor.

n Oynamak istediğiniz uç bir rol var mı?

- Dizide her bölümde farklı bir psikoloji yaşıyorum. En ağır travmaları yaşadım ve yaşamaya devam edeceğim. Geçenlerde "Bu kadar işkence yeter" diyerek isyan ettim. Dizide yerlerde süründüm, kapkaça uğradım, çocuğum kaçırıldı, aldatıldım, kocam öldü, tecavüze uğradım, psikolojim bozuldu ve intiharı düşündüm. Kısacası bu dizide her şeyi yaşadım.

n Kariyerinizde birçok farklı karakteri canlandırdınız bu durum psikolojinizi etkiledi mi?

- Farklı rollerde yer alarak bir sürü karaktere bölünüyorsun. Örneğin bir çocuk filmi çekiyorum ve orada da çocuklardan nefret eden, hiç sevgiyle alakası olmayan bir kızı oynuyorum. Daha sonra ’Yemin’ dizisinin setine geliyorum sakin, melek gibi bir kadını oynuyorum. Önümüzdeki hafta ’Plajda’ filmine başlayacağım orada da sert, işi için çıldıran bir yönetmen kızını canlandıracağım. Senaryolar arasında gidip geliyorum. Setleri birbirine karıştırdığım bile oluyor. Biraz şizofrenik bir durum ama çok zevkli.

n Dizilerin sayısının artmasıyla birçok genç yetenek ön plana çıkıyor. Yeni jenerasyondan beğendiğiniz oyuncular var mı?

- Beren Saat ve Melissa Sözen’i çok beğeniyorum. Bir de benim çocukluk arkadaşım Bergüzar Korel var, onu da çok beğeniyorum. Onunla çok güzel anılarımız oldu.

n Birkaç maceranızı anlatır mısınız?

- Vallahi anlatamam Bergüzar öldürür beni...

n Son soru Mango’nun sahibinin oğlu Joniton Andic’le beraber olduğunuz söyleniyor...

- Sizi bu konuda aydınlatamayacağım.

n Peki, çıkan haberler doğru mu?

- Bilmiyorum, yorum yok. Bu sefer ilişkim hakkında açık olmayacağım. Yorum yapmayacağım. Olabilir de olmayabilir de... Artık size bırakıyorum. Nasıl yazmak isterseniz öyle yazın... Diğer ilişkilerim hakkında çok konuştum ve sonunda üzülen hep ben oldum.

Hatalarım oldu

n Hakkında yazılan ve çizilenler için neler söyleyeceksin?

- Kendimi ifade etmeye çalışıyorum ama sizi nereye konumlandırmak istiyorlarsa oraya konumlandırıyorlar. Genç bir kadınım, zaman zaman hatalarım oluyor ama inandığım yolda ilerleyeceğim.

n Gerçekten çok zor günler atlattınız. Bu dönemlerde psikolojik destek aldınız mı?

- Bu meslekte olup psikolojisi bozulmadan devam eden ender üç-beş insandan biriyim. Ancak bir dönem kendimi tanımak ve kişisel gelişimim adına profesyonel yardıma benim de ihtiyacım oldu.

Büşra BOZOK /Kelebek
Yayın Tarihi : 5 Ekim 2007 Cuma 08:42:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?