20
Mayıs
2024
Pazertesi
MAGAZİN

Seviye yerlerde

Şebnem Schaefer'ın avukatı mahkemeden; Özcan Deniz’in, Adli Tıp Kurumu’ndan ya da tam teşekküllü bir devlet hastanesine sevk edilmek suretiyle biseksüel olup olmadığı, çarpık ilişki yaşayıp yaşamadığı konusunda rapor almasını talep etti.

Nasıl başladı?

Şebnem Schaefer nişanlısı Şenol İpek'ten ayrıldıktan sonra "Hala bakireyim" demişti. Eski sevgilisi Özcan Deniz de "Bornozunu bende unuttu" diyerek savaşı başlatmış oldu. Bunun üzerine Schaefer katıldığı bir televizyon programında Özcan Deniz için “O da biseksüel” dedi. Olay bundan sonra Özcan Deniz'in açtığı hakaret davası ile mahkeme salonlarına taşınmış oldu. Dava sürerken Özcan Deniz'in avukatı Şebnem Schaeffer'in akıl sağlığının yerinde olup olmadığının incelenmesini talep etti, Schaefer de Şişli Etfal Hastanesi'nden akıl sağlığının yerinde olduğunu belgeleyen raporu zapta geçirtti.

Hakaret davası Schaefer'ın avukatı İbrahim Fırat'ın mahkemeden Deniz'in biseksüel olup olmadığının tespit edilmesini istemesiyle yeni bir boyut kazandı.

Hakim Özcan Deniz'in avukatının beyanını aldıktan sonra duruşmayı 16 Aralık’a ertelendi. Şimdi gözler sessizliğini koruyan Özcan Deniz’e çevrildi.

Vatan
Yayın Tarihi : 23 Ekim 2008 Perşembe 16:45:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?