31
Mayıs
2024
Cuma
MAGAZİN

'Şevket'e şartlı serbestlik

Yaprak Dökümü dizisinde oynadığı Şevket karakteriyle tanınan Caner Kurtaran'ın "uyuşturucu madde kullanmak ve bulundurmak" suçundan yargılandığı 2 ayrı dava karara bağlandı.

Hakim, her 2 davada da Kurtaran'ın 1'er yıl süreyle tedavili denetimli serbestlik uygulamasına tabi tutulmasına karar verdi.


İstanbul 2. Sulh Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmaya tutuksuz sanık Caner Kurtaran, avukatıyla birlikte katıldı. Kurtaran'ın duruşmadaki ifadesinde, olaydan dolayı çok pişman olduğunu, bağımlı olmadığını ve bu olaylardan hayatının kötü etkilendiğini söylediği öğrenildi. Hakim, her 2 davada da Caner Kurtaran'ın 1'er yıl süreyle tedavili denetimli serbestlik uygulamasına tabi tutulmasını karar verdi. Kurtaran'ın tedavisinin bitiminden itibaren 1'er yıl süreyle denetimli serbestliğinin sürdürülmesine karar veren hakim, Kurtaran'ın denetimli serbestlik tedbirinin gereklerine uygun davranması durumunda hakkındaki davaların düşürülmesini, aksi halde davaya devam edilmesine karar verdi. Hakim, denetimli serbestlik uygulamasını sonuçlarının beklenmesi amacıyla her 2 davanın da durdurulmasını kararlaştırdı.


Basın mensuplarının görüntü almaması için adliye koridorlarında uzun süre bekleyen Caner Kurtaran, daha sonra arka kapıdan çıkarak adliyeden ayrıldı.

iha
Yayın Tarihi : 14 Şubat 2008 Perşembe 19:42:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?