30
Mayıs
2024
Perşembe
MAGAZİN

Sibel yüzünden oğlum ölecekti

Selçuk Ural, oğlu Hakan Ural’ın Sibel Can ile 9 yıl önce biten evliliği hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu

Kanaltürk’de yayınlanan “Orada Neler Oluyor” programına konuşan Selçuk Ural, eski gelini Sibel Can’ı kızdıracak sözler sarfetti:

Hakan’ı uçuruma sürükleyen olay Sibel Can’la evlenmesiyle başladı. Bu nikaha şiddetle karşı çıktım. Evliliklerinin ilk yılında boşanmaları için Hakan’a “Boşanıp normal bir kadınla evlen” dedim ama beni dinlemedi.

Bu evlilikte yaşadıkları yüzünden 17 kilo aldı. Doktorlar manik depresif teşhisi koydu Hakan günde bir avuç ilaç içiyor, geceleri uyuyamıyordu. “Baba beni kurtar” diye sürekli ağlıyordu. Elleri, ayakları ve sırtı yara içindeydi. Yatağa yatamıyordu. 3 gün boyunca bir sandalyenin üzerinde ellerini tutarak “Kötü günler geçecek, hayata tutun” diyerek onu motive ettim.

O dönemde oğlumun hayatında şimdiki gelinim Ezgi vardı. Ezgi 2 yıl boyunca oğluma adeta hemşirelik yaptı. Hakan’ın vücudunda çıkan yaraları küçücük yaşına rağmen tedavi etti. Oğlum Ezgi ile yeniden doğdu. Keşke ilk evliliğini Ezgi ile yapsaydı. Gelinimle gurur duyuyorum.

Hakan ve kızım Aslı ile ilişkilerimiz ne yazık ki sonradan gelişti. İkisi de çok büyük acılardan, hatalardan dönerek bugünkü mutlu hayatlarına kavuşabildiler. En kötü şeyleri Hakan yaşadı. Verilmiş sadakam varmış ki Allah ölüme doğru sürüklenen yavrumu bana bağışladı. Sırat köprüsünden döndük, çok gözyaşı döktük ama şimdi hepimiz çok mutluyuz. Bunları yaşamamız gerekiyormuş.

Milliyet
Yayın Tarihi : 18 Eylül 2008 Perşembe 11:47:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?