22
Mayıs
2024
Çarşamba
MAGAZİN

Sibel'den Avşar'a tavsiye

Geçtiğimiz günlerde bikinili yakalanınca selülitleri ortaya çıkan Hülya Avşar, önceki gün gazetecilere böyle poz verdi.

Ancak selülitli görüntülerinin tam tersine oldukça düzgün fiziğilye dikkat çekti. Nedeni ise Sibel Can’ın tavsiyelerine uyması. Ünlü sanatçının, “Akşam 6’dan sonra denize gireceksiniz. Fotoğraflarda vücudunuz kaymak gibi çıkar” sözlerini uygulayan Avşar, kendinden emindi, vücudunda selülit görüntüsü tespit edilememişti!

Fotoğraf sanatçıları Sibel Can’ı onayladı

Lara Sayılgan: Teknik olarak sabah erken saatlerde ve akşam üstü saat 18.00’den sonra çekilen fotoğraflarda kişi çok daha güzel ve genç görünür. Şöyle ki; güneşin çok sert olduğu öğle saatlerinde her şey olduğundan daha kötü ve gölgeli görünür. Ama sabah ve akşam üstü saatlerinde beliren yumuşak ışık her zaman insanı daha genç gösterir. Zaten foto shop ortaya çıkmadan önce fotoğrafçılar bu saatlerde çekim yapıyordu.

Serdar Önal: Öğlen güneşi çukur gösterir. Sabah ve akşam saatlerinde ışık daha eğik bir açıyla geldiği için ışık gölge oranları daha düzgün olur. Bu nedenle sabah 10.00’a kadar akşamları ise 17.30 ile 19.00 arası dış çekimlerde daha uygundur. Işık tam tepeden geldiği zaman ciltte herhangi bir pürüz varsa çukur olur. Olay selülitse eğer öğle saatlerinde dik gelen ışığın vücuttaki hatayı daha çok belli etme ihtimali var.


VATAN
Yayın Tarihi : 9 Temmuz 2007 Pazartesi 08:42:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?