16
Mayıs
2024
Perşembe
MAGAZİN

Sıla'ya etik ödül!

Güneydoğu Anadolu'daki töre olaylarının işlendiği "Sıla" dizisine Toplumsal Etik Derneği tarafından ödül verildi.

Toplumsal Etik Derneği Genel Başkanı Ahmet Akgün, yaptığı açıklamada toplumda kaybedilen etik değerleri yeniden kazanma mücadelesi verdiklerini söyledi.

Dernek olarak kötü eylemleri yermeyi, iyi eylem ve tutumları da övdüklerini anlatan Akgün, bu çerçevede 2006 yılı medyada etik davranışları teşvik ödülünün TRT1'de yayınlanan "Hayat Türküsü" dizisinin yönetmeni Ata Türkoğlu ile oyuncular Devin Özgür Çınar, Tolga Evren, senaristler Seval Bozkurt, Leyla Kanaloğlu'na, ATV'de yayınlanan "Sıla" dizisinin yönetmeni Gül Oğuz'a, senaristler Sema Ergenekon', Eylem Canpolat ve oyuncular Cansu Dere, Mehmet Akif Alakurt, Zeynep Eronat'a verileceğini söyledi.

Akgün ayrıca ödül verilecekler arasında çeşitli gazetecilerin de bulunduğunu söyledi. Akgün, ödüllerin sahiplerine 20 Ocak'ta TOBB Salonu'nda verileceğini kaydetti.

SILA'DA NELER OLACAK?

Patlayan silah, Sıla ile Boran arasında soğuk savaş başlattı. Bu bölümde genç kadın, Boran Ağa'yı ve töreleri yok etmek için yeni planlar yapacak.

Cansu Dere, Mehmet Akif Alakurt, Zeynep Eronat, ve Menderes Samancılar'ın başrollerini paylaştığı 'Sıla' soluk soluğa izleyeceğiniz yeni bölümüyle ekranda. atv'nin efsane dizisinde bu akşam: Silahlar patlar ama ateş edenin kim olduğu akıllarda büyük soru işaretleri yaratır. Patlayan silah aslında Sıla ve Boran arasında, galibi belli olmayan bir savaş başlatır.

TÖREYE İSYAN

Sıla, aşktan mı, yoksa intikam duygusundan mı olduğunu anlayamadığı bir hırsla karşı atağa başlar. Genç kadın Boran'ı ve töreleri yok etmek için yeni planlar yapacaktır. Diğer yandan amca oğlu Cihan'ın davranışları şüphe çekmeye başlamış ve Boran'ın aklı karışmıştır. Cihan ile Esma arasında amacı belli olmayan bir yakınlaşma vardır. Cihan neyin peşindedir?

YENİ BAŞLANGIÇ

Azad, Sıla'nın sahibi olduğu şirkette işe başlar, bu onun kendini ispat etmesi için iyi bir fırsattır. Öte yandan Boran da yeni yatırımlarıyla ilgilenmesi için işin başına yeni bir yönetici alır. Ama bu gelişme Boran'ın hesaba katmadığı sorunlara sebep olacaktır. Boran da Sıla da birbirlerini gizli gizli izlettirmekte, atacakları adımları önceden bilmeye çalışmaktadır.
aa
Yayın Tarihi : 12 Ocak 2007 Cuma 14:39:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?