22
Mayıs
2024
Çarşamba
MAGAZİN

Siyasi partiler şarkı avında

Anadolu Bil Meslek Yüksekokulu öğrencileri tarafından belirlenen Our Future Müzik 2006 Müzik Ödülleri töreninde konuşan Demet Akalın, iki büyük siyasi partiden 'Afedersin' isimli şarkısına seçim marşı teklifi geldiğini söyledi. Akalın, gazetecilerin, ünlü türkücü İbrahim Tatlıses'in siyasete atılacağına ilişkin sorusu üzerine, kendi şarkısına siyasi partilerden seçim marşı teklifi geldiğini açıkladı.

Oldukça heyecanlı gözlenen Demet Akalın, "Seçim yaklaşıyor. Benim 'Afedersin' isimli şarkıma 2 partiden teklif geldi. Bunların isimlerini söylemeyeceğim ama iki önemli partiden ciddi teklif geldi. Ben kabul etmedim, verme taraftarı da değilim. Şarkım siyasete karışmamalı. Teklife asıl şarkının kendi sahibi karar verecek ama ben verilmesin diyorum" diye konuştu. Akalın, seçimlerde Tatlıses'e destek sözü vererek, "Ona her türlü desteği veririm. Şanlıurfa'ya gidelim derse giderim sonuna kadar destek olurum" ifadelerini kullandı.

Akalın, bu sözlerinin ardından Tatlıses'in eski sevgilisi Asena'ya da Buzda Dans yarışmasında destek vereceğini ifade etti.

Yaşadığı ayrılıktan sonra kalbinin çok yaralı olduğunu belirten Akalın, seneye evlenip çocuk yapmayı düşündüğünü belirtti. İstanbul'da bulamazsa memleketi Gölcük'ten birini bulup mutlaka evleneceğini söyleyen Akalın, şöyle konuştu: "Bebek gibiyim ama yalnızım. Şu an kalbimde kimse yok. Hemen olamaz zaten. Kalbim yaralı. Çok güzel şeyler yaşıyorum, ödül alıyorum ama bu duygularımı kimseyle paylaşamıyorum. Bu gerçekten çok üzücü bir şey."

Our Future Müzik 2006 Müzik Ödülleri töreninde yılın en iyi müzik albümü ödülünü alan Demet Akalın, ödülünü geç saatte aldığı gerekçesiyle şarkı söylemedi.
iha
Yayın Tarihi : 23 Şubat 2007 Cuma 10:54:08
Güncelleme :23 Şubat 2007 Cuma 11:00:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?