18
Mayıs
2024
Cumartesi
MAGAZİN

Son yolculuğuna uğurlandı

Pankreas kanseri sonucu hayatını kaybeden sosyetenin tanınmış isimlerinden Ceyla Gölcüklü, adeta sır gibi saklanan cenaze töreninin ardından son yolculuğuna uğurlandı.

Tedavi gördüğü Amerikan Hastanesi'nde geçtiğimiz günlerde beyin ölümünün gerçekleştiği yönünde haberler çıkan Ceyla Gölcüklü'nün durumu hakkında herhangi bir açıklama yapılmamıştı. Bugün ise Gölcüklü için sır gibi saklanan bir cenaze töreni düzenlendi. Zincirlikuyu Camii'nde Gölcüklü ile birlikte iki kişinin daha cenaze namazı kılındı. Ancak Gölcüklü gibi cenazesi kaldırılan diğer kişilerin de isimleri okunmadı. Gizlice yapılan cenaze törenine Gölcüklü'nün birkaç yakını katıldı. Cenaze töreni sırasında cgüvenlik görevlileriyle basın mensupları arasında gerginlikler yaşandı. Görüntü alınmasını engellemeye çalışan görevliler, sık sık basın mensuplarıyla tartıştı.

Öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından Gölcüklü'nün tabutu cenaze aracına konuldu. Gölcüklü'nün defnedileceği yer camiye çok yakın olmasına rağmen cenaze aracı basın mensuplarını şaşırtmak için farklı yerleri dolaştı.

Gölcüklü, Zincirlikuyu Mezarlığı'nda defnedildi.

İHA
Yayın Tarihi : 12 Aralık 2010 Pazar 23:56:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?