29
Mayıs
2024
Çarşamba
MAGAZİN

Soyunanlar seyirci kaçırttı

Tiyatrokare’nin sahibi Nedim Saban, Kanaltürk’teki “Orada Neler Oluyor” programında, rol verdiği ünlü isimler hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

ÇİRKİNSEN ŞANSIN YOK

Tiyatroya seyirci çekmek için herkes güzellere rol verdi. Kimileri sahnede soyundu. Fakat bu ters tepti ve tiyatro seyircisini kaçırdı. Şimdi aynı durum konservatuarlarda da uygulanıyor. Konservatuar giriş sınavında hocalar ne yazık ki güzel kızları seçiyor. Çirkinsen şansın çok az. Bu nedenle İstanbul ve Ankara’daki konservautarlardan mezun olmuş güzel kızlara ve yakışıklı erkeklere ön yargılı bakıyorum. Diyarbakır’dan mezun olmuş oyuncuları tercih ediyorum.

EN KAPRİSLİSİ ÖZLEM TEKİN

Ben de tiyatromda Gamze Özçelik, Seray Sever, Şebnem Özinal gibi güzel oyunculara yer verdim. Fakat onların oynadığı oyunlara büyük ilgi olmadı. Özellikle Gamze’ye karşı ön yargı var. Tiyatro izleyicisi magazinel isimleri izlemek istemiyor. Özlem Tekin de benim tiyatromda oynadı. En kaprislisi de Özlem’di. Turnelere minübüsle giderken Özlem cip istiyordu. Kaldığı oteli bile beğenmiyordu.

VATAN
Yayın Tarihi : 12 Eylül 2008 Cuma 18:29:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?