24
Mayıs
2024
Cuma
MAGAZİN

Söz yazarı Ülkü Aker evlendi

ÜNLÜ SÖZ YAZARI ÜLKÜ AKER EVLENDİ

Ünlü söz yazarı Ülkü Aker, Bodrum'da tanıştığı otoparkçılık yapan Nazmi Kafadar ile bir süre önce nikah kıydıktan sonra gelinlik giyerek dünya evine girdi.

İlk kez evlenen ve beyaz gelinlik giyen Aker'in düğününe Ferdi Özbeğen, Seyyal Taner, Selda Bağcan, Akrep Nalan gibi ünlü isimler de katıldı. Bugüne kadar dillerden düşmeyen ve yine ünlü sanatçıların seslendirdiği bazı şarkıların sözlerini yazan 1946 doğumlu Ülkü Aker "Evliliği düşünmüyordum. Ama yalnızlık çok kötü bir şey. Yalnızlık Allah'a mahsus. Ben çok yalnız yaşadım ve üzüldüm. Allah kimseyi yalnız bırakmasın" dedi.

53 yaşındaki Nazmi Kafadar ise "Dünyada bundan güzel bir insan yok. Bir anda oldu her şey. Birbirimizi 8 aydır tanıyoruz" ifadelerini kullandı.

Kısa bir süre önce Bodrum Belediyesi'nde nikah kıydırdıkları öğrenilen çiftin Bodrum Belediye Otogarı'nda tanıştıkları öğrenildi. Çiftin düğün töreni ise Cumhuriyet caddesinde, deniz kenarında, Bodrum Kalesi manzaralı bir otelde gerçekleşti.

Düğün törenine Ülkü Aker'in kız kardeşi Ülfet Kınay, damadın annesi Gülter Kafadar ve babası Maksut Kafadar da katıldı.

Çiftin dans ederek şarkılar söyleyip eğlendiği düğünde takı merasimi de yapıldı. Ülkü Aker takı töreninde kaynanası ve kayınbabasının elini öptü.

ÜNLÜ SÖZ YAZARI ÜLKÜ AKER EVLENDİ
ÜNLÜ SÖZ YAZARI ÜLKÜ AKER EVLENDİ
ÜNLÜ SÖZ YAZARI ÜLKÜ AKER EVLENDİ
ÜNLÜ SÖZ YAZARI ÜLKÜ AKER EVLENDİ
İHA
Yayın Tarihi : 2 Ağustos 2010 Pazartesi 00:19:02
Güncelleme :2 Ağustos 2010 Pazartesi 10:57:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?