26
Mayıs
2024
Pazar
MAGAZİN

Spikerin bile ağzı açık kaldı

Habertürk ekranlarında ünlü ilahiyatçının sevişme yorumu spikerin ağzını açık bıraktı. Ünlü ilahiyatçı  Ali Rıza Demircan, Habertürk ekranlarındaki çıkışıyla gündemde. İslamiyet ve cinsellik konulu programda Pelin Çift'in konuğu olan Demircan çarpıcı açıklamalarda bulundu. Bu yorumların büyük tepki toplayacağı tahmin ediliyor.

"SEVİŞMEKLE İBADET AYNI ŞEYDİR"

"Sevişmekle ibadet etmek aynı şey. Hatta namaz kılmakla da aynı şey" diyen Demircan, İslam'da cinselliğin kutsal olduğunu söyledi. "Eşlerimizle girilen ilişki, ahiret hayatı için bir yatırımdır" diyen ünlü ilahiyatçı Pelin Çift'i hayretler içinde bıraktı.

"NAMAZ VE SEVİŞMEK AYNIDIR"

Demircan olay sözlerine şöyle devam etti:

"Bir insan evlilik hayatında eşimle ilişkiye girmiyorum diyemez. Bu zulümdür. Cinselliği yaşamak bizleri zinadan, eşcinsellikten korur Allah'ın rızasına götürdüğü gibi, eşlerimizle girilen ilişki de ahiret hayatı için bir yatırımdır. Sevaplı bir işlemdir. Cinsellik İslam'da kutsallıktır ve ibadet hayatının bir bölümüdür. Çünkü ibadet Allah'ın emir ve yasaklarını uygulamaktır. Namaz neden ibadettir, rabbimizin emri olduğu için. Namaz ve sevişmek aynıdır. Namaz nasıl ibadettir"

...
Yayın Tarihi : 12 Ocak 2013 Cumartesi 18:29:37
Güncelleme :12 Ocak 2013 Cumartesi 18:34:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?