22
Mayıs
2024
Çarşamba
MAGAZİN

Stajyer gazeteci

Çekimleri geçtiğimiz hafta başlayan bir sinema filminde gazeteciyi oynayan Nefise Karatay, rolün üstesinden gelebilmek için günlerce gazetelerde staj yaptı.

Daha önce "Kurtlar Vadisi" adlı dizide rol alan Nefise Karatay, geçtiğimiz hafta da ilk sinema filmi için kamera karşısına geçti. Sezen Aksu'nun şarkılarından yola çıkılarak hazırlanan "O Kadın" adlı filmde, Erol Günaydın ile röportaj yapan bir gazeteciyi canlandıran Karatay, bu role gerçek gazetecilerin yardımıyla hazırlandı.

Tanıdığı gazetecileri gözlemleyen, onlarla birlikte röportajlara giden Karatay, kısa süren bu stajın çok yararını gördüğünü söylüyor.

Kelebek
Yayın Tarihi : 18 Ağustos 2007 Cumartesi 12:23:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ERDAL GEYİKÇİ(KÖÇEK)..! IP: 81.213.245.xxx Tarih : 18.08.2007 14:15:08
haberi okuyunca yıllar önce gazeteci olmak için bende yerel bir gazetede işe başlamıştım,aklıma geldi aekadaşlar.haber müdürümün bana ilk söylediği,"reha muhtar kediyi,köpeği"haber yapıyor.sen akıllı birisin haber bulursun demişti.neyse tam ögreniyordum.bir intihar olayına gittim.intihar edeni tutarak intiharı önlemiştim.bana haber müdürümün sen insanmısın gazetecimi demesi üzerine işi bırakmak zorunda kalmıştım"ama"türkiyeye haber olmuştum,"intiharı gazeteci önledi"başlıklı.aslında birazda,ilk okul mezunu olduğum için gazetecilik yapamayacagımı anlamıştım.haber müdürüm sy:ali orhan,da aslında ilk okul mezunu birisiydi"ama"ben yinede kendisini seviyorum.onun gibi birisini tanıdığım için vede küçükte olsa kendisinden birşeler ögrendiğime inanıyorum.sy:nefise karatay hanımda dizide oynayacağı rolü için stajerlik yapıyormuş.bence yaptığı işe önce inanması lazım arkadaşlar.saygılarımla.erdal geyikçi(köçek)...!