22
Mayıs
2024
Çarşamba
MAGAZİN

Şubat ayında evleniyorlar

Petek Dinçöz'ün sunduğu 'Arım, Balım, Peteğim' adlı programa konuk olan Hande Yener, nişanlısı Kadir Doğulu ile şubat ayında evleneceğini açıkladı. Yener, "Bugüne kadar işlerimin yoğunluğu nedeniyle evlenemedik ama bu kez kararlıyız" dedi.

"Hiç bir şeyimin kimseyle kıyaslanmasını istemiyorum"

Yener'in açıklamaları yine birilerini kızdıracak cinstendi. Yener, Serdar Ortaç, Demet Akalın, Bengü, Ebru Destan gibi isimlerle 'bakkal müziği yapıyorlar' açıklaması nedeniyle karşı karşıya gelmişti.

"Bakkal müziği çok yüzeysel, eğlenmek için yapılan müziktir. Ama hayat veya müzik bir ömür bu şekilde yapılamaz. Bu şekilde yapılıyorsa böyle yapmayanlarla aynıymış gibi gösterilemez" diyen Hande Yener, her albümünde farklı tarzlar deneyerek büyük risk aldığı için yaptığı şarkıların o tarz şarkılarla kıyaslanmaması gerektiğini söyledi.

Yener, "Ben o tarz şarkılarla bir sürü albüm yapabilirim. Ama bunu yapmıyorum. Ben rakip olarak görmüyorum kimseyi. Hiç bir şeyimizin kıyaslanmasını da istemiyorum. Bu tip konuşmalarda, dillerimiz farklı bu nedenle tartışmamız bile mümkün değil." diye konuştu.

VATAN
Yayın Tarihi : 11 Aralık 2007 Salı 09:05:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?