30
Mayıs
2024
Perşembe
MAGAZİN

Süperstarın konserinde kavga

MUĞLA´nın Bodrum İlçesi´nde konser veren ``Super star'' Ajda Pekkan yine hayranlarını büyüledi. Yeni albümü `Aynen Öyle'deki hareketli parçalarını söyleyen sahatçının konseri sırasında, dans eden seyirciler ile sahneyi göremediklerini ileri süren bir başka grup arasında kavga çıktı, iki kadın izleyici baygınlık geçirdi. Kavga güçlükle önlenirken, güvenlik görevlileri gazetecilerin görüntü almalarını engellemeye çalıştı.

Bodrum'un Göltürkbükü Beldesi´nde bir süre önce açılan Kuum Otel´in Beach Club´ında cuma gecesi konser veren Ajda Pekkan, önünde tavşan deseni bulunan kostümü ve şıklığıyla dikkat çekti. Kendisine eşlik eden dansçılara hareketli şarkılarda taş çıkartan ve sahnedeki performansı ile sık sık alkışlanan Ajda Pekkan, yeni albümü `Aynen Öyle' deki şarkılarından `Fulu' ve `Hikaye' yi hayranlarıyla birlikte söyledi.

300 YTL ile 600 YTL arasında değişen bilet fiyatlarına rağmen tıklım tıklım dolan ve gelenler arasında İstanbul sosyetesinin ünlü isimlerinin de bulunduğu konserde, ayağa kalkarak dans etmek isteyen bir grubu yemeklerini yiyerek sanatçıyı seyreden başka bir grubun ``Sahneyi göremiyoruz'' diye uyarması üzerine kavga çıktı. Güvenlik görevlilerinin güçlükle önlediği kavga nedeniyle, bazı izleyiciler konseri terk etti. Kavga sırasında, izleyiciler arasındaki iki kadın bayıldı. Tesisin güvenlik görevlileri, konseri izleyen gazetecileri, kameralarını kırmakla tehdit edip görüntü alınmasını engelledi, ardından basın mensupları konser alanının dışına çıkarıldı. Kavga devam ederken ön sıralarda konseri izleyenlerin kavgayla ilgilenmeyip yemek yemeye ve sanatçıyı izlemeye devam ettikleri görüldü.

Yaklaşık iki saat süren konserinde büyük alkış alan süperstar Ajda Pekkan ``Ne zaman Bodrum'a tatile gelsem içim kıpır kıpır oluyor, yerimde duramıyorum. Bodrum insanı büyülüyor, bu nedenle sahnedeki performansımda olumlu etkileniyor. Görüyorum ki sizler de kıpır kıpırsınız. Ama ne olur bu kıpırdanmayı, olumsuz yönde algılamayıp, fazla kıpırdayarak birbirinize çarpmayın'' diyerek espiri yaptı.

Yaklaşık bin kişinin izlediği konserde çıkan kavganın ardından sivil jandarma ekipleri geniş güvenlik önlemi aldı.

Milliyet
Yayın Tarihi : 17 Ağustos 2008 Pazar 19:10:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?