16
Mayıs
2024
Perşembe
MAGAZİN

'Taş Fırın Erkeği' evini terketti

Tamer Karadağlı - Arzu Balkan çifti boşanmanın eşiğinde... 

Uzun bir beraberlikten sonra 2002 yılında evlenen Tamer Karadağlı - Arzu Balkan çifti zor bir kararın eşiğinde. 8 aylık bir kız çocukları bulunan çiftin boşanması an meselesi...

Tamer Karadağlı'nın "Hayatım Sana Feda" dizisindeki rol arkadaşı Deniz Uğur ile görüntülerinin medyada yer bulması, çiftin evliliğini üçüncü kez sarstı. Dizinin yayından kalkmasına rağmen Karadağlı'nın, Uğur'un yeni rol aldığı dizi setini sık sık ziyaret etmesi, son olarak da sabaha karşı bir çorbacıda görüntülenmeleri Karadağlı - Balkan çiftini ayrılık noktasına getirdi. 

Daha önceki iki olayda eşine sahip çıkararak evliliklerini bozmayan Arzu Balkan, bu son olaydan sonra kızını alarak Ankara'daki ailesinin yanına gitti. 

Çifte yakın çevreler henüz kesinleşmiş bir boşanma kararının olmadığını, ancak durumun pek de parlak görünmediğini belirtiyorlar.
Arzu Balkan ile evlenmeden 2 gün önce spiker Didem Tolunay ile kaçamak yaşayan Tamer Karadağlı'nın bir süre sonra da otel odasında iki kadınla birlikte olduğu görüntüler ortaya çıkmıştı. Karadağlı olayın ardından bir basın toplantısı düzenleyerek eşinden özür dilemişti. Arzu Balkan her iki olayda da Karadağlı'yı affederek, ilişkilerini bozmamıştı.

Karadağlı: "Evi ben terk ettim"

Şu sıralar annesinde kalan Tamer Karadağlı, önceki akşam oyuncu arkadaşı Zafer Ergin ile birlikte Günaydın Restaurant'ta dertleşti. Akşam saatlerinde geldikleri mekanda gece 01:00'a kadar saatlerce sohbet eden Karadağlı ile Zafer Ergin, mekandan birlikte ayrıldılar. Çıkışta kendisine yöneltilen sorulara cevap veren Karadağlı, evi kendisinin terkettiğini söyledi. Tamer Karadağlı, "Çok kısa bir şekilde şunu belirtmek istiyorum. Artık bu noktadan sonra bizim karı koca olarak bazı şeyleri halletmemiz gerekiyor. Bu konuda da bana saygı göstereceğinizden eminim. Haber değeri olan kısmını zaten yapıyorsunuz. Bundan sonra ne yazık ki, bu bizim karı koca olarak halledeceğimiz bir şey. Gerekli açıklamaları daha sonra yapacağım" dedi.Boşanacakmısınız sorusuna ise yanıt vermeyen Karadağlı, cipine binerek hızla uzaklaştı.
milliyet
Yayın Tarihi : 8 Nisan 2007 Pazar 14:20:30
Güncelleme :8 Nisan 2007 Pazar 14:26:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?