16
Mayıs
2024
Perşembe
MAGAZİN

Tatlıses erkeklere masaj yaptırmıyor

İbrahim Tatlıses önceki gün ilginç bir itirafta bulundu. Ünlü sanatçı geçtiğimiz günlerde hamamda görüntülenmişti. Tatlıses, sık sık masaj yaptırdığını söylerken, bunun için kadınları tercih ettiğini dile getirdi.

Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, Kral FM'in ardından devrettiği Tatlıses Radyo'da canlı yayına katıldı ve kendisine yöneltilen soruları yanıtladı. Emel Yalçın'ın Cafemet adlı programına konuk olan Tatlıses çarpıcı açıklamalarda bulundu. İbrahim Tatlıses, kendini anlatırken bir de ilginç itirafta bulundu. Tatlıses, 'İbrahim Tatlıses'in iki şöförü, dört tane koruması, bir tane makyözü bir tane masözü var. Masör değil, masöz.... Hayatta erkeklere masaj yaptıramam. Elektrik ters geliyor abi... Yani karşı taraf dişi olacak ki temas edildiği zaman bütün kötü enerjini üzerinden alsın' dedi. Yani erkek masaj yaptığgı zaman o kötü elektriği almıyor mu? sorusana da 'Bir bayanın elinin değmesi çok daha farklı...' yanıtını verdi..

Büşra BOZOK/hürriyet
Yayın Tarihi : 18 Mart 2007 Pazar 12:51:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
tayfun IP: 84.44.16.xxx Tarih : 19.03.2007 15:47:03
2 üniversite bitirdim.Altımda 1991 model arabam var.Bu ülkeye 100 lerce bilgisayar programı yazdım.Kazandırdım.Adam alfabeyi M harfinden sonra sayamaz işe bakın ya..