22
Mayıs
2024
Çarşamba
MAGAZİN

Taylan ve İnci temmuzda evleniyor

Show TV'de yayınlanan "Ezo Gelin" dizisindeki "Ballı Ağa" rolüyle beğeni toplayan Ahmet Mümtaz Taylan, nişanlısı Ayçin İnci ile genel seçimin ertesi gün evleneceklerini söyledi.

"Kurşun Yarası" adlı dizi filmde birlikte rol aldığı Ayçin İnci ile nişanlı olan Taylan, evlilik tarihini de 23 Temmuz 2007 olarak belirledi. Ayçin ile mutlu bir birlikteliğinin olduğunu ve evlenmek için uygun bir tarih belirlediklerini de ifade eden Taylan, "Ben Ayçin'i, Ayçin de beni seviyor. Bu mutlu beraberliği inşallah seçimden hemen sonra yapacağımız düğünle daha da pekiştireceğiz" dedi.

Ünlü sinema sanatçısı Bilal İnci'nin torunu olan Ayçin İnci de, halen Kara Duvak dizisinde rol aldığını belirtirken, "Ahmet'i çok seviyorum. İnşallah 23 Temmuz'da evleneceğiz. Onun oyunculuğu da, yönetmenliği de tartışılmaz. Çok iyi bir oyuncu, çok iyi bir yönetmen. Bunu birlikte oynadığımız Kurşun Yarası'nda net olarak gözlemledim. Geçen yıl elde ettiği en iyi yönetmen ödülü de titiz çalışmasının karşılığı oldu" diye konuştu.

Televizyonu, her insanın yaşamının bir parçası olarak gördüğünü ifade eden Ahmet Mümtaz Taylan, "Ben kaliteli işlerde iyi ve doğru mesajlar vermeye çalışıyorum. Ezo Gelin de çok mutlulukla çalıştığım bir dizi. Önümüzdeki yıl da devam edecek. Ballı Ağa severek oynadığım bir karakter. Kendimde böyle birini görmüyorum. Ama Ballı Ağa, adalet duygusu olan bir karakter, benim de adalet duygum gelişkindir, öyle zannediyorum. O açıdan benzerlikler var" şeklinde konuştu.

Sanatçıları dizi, televizyon ve sinema sanatçısı diye ayırmanın doğru olmadığını, kendisinin de hem dizide, hem sinema sektöründe yer aldığına dikkat çeken Taylan, "Çünkü hayat zor, geçinmek gerekiyor. Televizyonda da doğru mesajları vermek gerekiyor. Ben televizyonda da severek çalışıyorum. Orası bana yük değil. Ayrıma gerek yok. Elimizden geldiğince buradayız, seyircilerimizi kucaklamaya çalışıyoruz. Ben yapay ayrımlara inanmıyorum, oyunculuk oyunculuktur" dedi.

Sinema ile televizyon dizileri ve tiyatro arasında ölçek farklılıkları bulunduğunu vurgulayan Taylan, şöyle devam etti:
"Önemli olan bütün birikimini, donanımını, sinemada da, tiyatroda da, televizyonda da seyirciye aktarma çabasıdır. Ben o çabanın içindeyim. Sinema tabi vizyon oyunculuğuyla kategorize edilmez. Tevekkül insanın kendisinde ya vardır, ya yoktur. İster sinema, ister televizyon, ister tiyatro oyuncusu olsun, ister bakkal, kapıcı olsun, insan olgunsa olgundur. Değilse inşallah zaman içinde olgunlaşır diyeceksiniz."

İHA
Yayın Tarihi : 11 Haziran 2007 Pazartesi 21:30:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?