22
Mayıs
2024
Çarşamba
MAGAZİN

Taze nişanlılara ekran sürprizi

Türk müzik dünyasının iki ünlü sanatçısı İbrahim Tatlıses ile Bülent Ersoy, Seda Sayan'ın arabuluculuğu sayesinde barışmanın haftasında ekranlarda buluştular.

İbrahim Tatlıses, canlı yayında haftalarca tartıştığı hafta 50 bin YTL'lik dava açtığı Bülent Ersoy'u balıkçıda düzenlenen barış yemeğinin ardından İbo Show'da hem ağırladı, hem de ona bir sürpriz yaparak geçen hafta nişanlandığı Anmağan Uzun'la bir araya getirdi.

Bülent Ersoy, Seda Sayan ile birlikte geldiği 'İbo Show'un canlı yayınının ilerlediği saatlerde karşısında nişanlısı Armağan Uzun'u karşısına da görünce şaşkınlığını gizleyemedi ve 'Hani ekstran vardı' diye hesap sordu.

Armağan Uzun, 'İbrahim Tatlıses'in ekstrası na geldim' diyerek espri yaptı. İbrahim Tatlıses, Bülent Ersoy'le Armağan Uzun'u sürekli ayrı ayrı oturttu ve yanlana gelmelerine mani oldu.

Sonunda birlikte şarkılar söyleyip, dans etti ünlü ikili... Daha sonra İbrahim tatlıses'in de Bülent Ersoy'un önümüzdeki haftalarda başlayacak yeni şov programının ilk konuğu olacağı iddia edilirken, İbrahim Ttatlıses'in 50 bin YTL'lik davayı henüz geri çekmediği ileri sürüldü.

VATAN
Yayın Tarihi : 2 Temmuz 2007 Pazartesi 14:36:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?